coverphoto
Neaktivní

dejvic

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 18. čvn 2013
Info o bydlení
Stav   Zařizuji dům
Projekt   Dům
Aktivita
372 příspěvků ve fotoblozích
134 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
Stavěli jsme dům...
... už zařizujeme dům

VÝŠKA ZÁBRADLÍ ... Prosím, jak máte vysoké zábradlí (kovové, ne sklo) u francouzských oken? Zábradlí bude kované, styl jako náš plot, jen nahoře s "madlem" ... Děkuji.
Fotky: okno ilustrativní, plot náš

2 fotky

DŘEVĚNÁ PODLAHA - olejování, čištění...
Ahoj - opět si jdu pro radu.
Prosím, jakou značku prostředků na údržbu (výživu) a olejování SVĚTLÉ dřevěné dubové podlahy používáte a můžete doporučit?
Zatím jsme používali přípravky WOCA, ale opět se chystáme olejovat, tak se chci zeptat, zda je něco, co byste doporučili spíš? Co je lepší? Hlavně, aby podlaha příliš neztmavla...
DĚKUJI!!!

FASÁDA
Prosím o radu ohledně fasády. Máme dům z červené cihly Heluz 50, zateplovat nebudeme a chystáme se na fasádu.
1) Poprosím o doporučení na jádrovou omítku, zda omítku s vláknem nebo omítku, lepidlo, perlinku? ... které řešení je lepší a proč?
2) Jakou fasádu doporučujete (ideálně už...

Ahoj všem! Konečně jsme zprovoznili otopný žebřík a chtěla bych se, prosím, zeptat a nechat si poradit, jaké používáte háčky na osušky?
Požadavky - aby háčky neodřely radiátor (máme strukturální barvu), aby chvíli vydržely a hned nepraskly a aby na té kulaté trubce držely a nepadaly s každým sundáním osušky...
Žebřík máme ten z obrázku a nejčastěji jsme našli tyto háčky WENKO ... ale moc o nich přesvědčeni nejsme ... naživo jsme je neviděli...
Tak jsem zvědavá na...

2 fotky

Prosím o radu - rhipsalis - už se až moc rozrostl a nově jsou větvičky holé, silnější a plné kuliček, které opadávají ... už se mi vůbec nelíbí ... jak ho "zmladit"? A můžu ty silné větvičky plné kuliček odstříhnout? Neublíží mu to nějak zásadně? Děkuji!!!

3 fotky