Doporučujeme: Modrykonik.cz Beremese.cz Modrastrecha.sk

Akú rozlohu má čistička odpadových vôd pre 20 domov?

(cz & sk)
2. srp 2008  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
anavila (29 r.)
Registrovala se 7. července 2008 na modrykonik.sk. Na modrastrecha.sk přidala 160 příspěvků a 2 alba. Region Prešov.
  • Stavím dům
    Slovensko
 byvate na ulici, kde je COV pre celu ulicu? ake s tym mate skusenosti? su pri zriadovani takejto stavby nejake problemy? je hlucna, zapacha? da sa casom rozsirit pre viac obyvatelov? dakujem
2. srp 2008 ve 21:11  •  staví dům  • Odpověz  • To se mi líbí
 Přidej příspěvek
fotoportrét
fotoportrét
wyrky
Registroval se 30. června 2006 na mojasvadba.sk. Na modrastrecha.sk přidal 17 příspěvků. Region Nitra.
 Odpoveď skoro rok po otázke.
Všetko sa dá, ale nieje to také jednoduché. Ak je to aktuálne ohláste sa.
PS: V tejto oblasti nerobím ani nepodnikám no mám skúsenosti
28. črc 2009 ve 12:46  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
ferka511
Registrovala se 31. ledna 2009 na modrykonik.sk. Na modrastrecha.sk přidala 897 příspěvků a 1 album. Bratislava, Region Bratislava.
 V Bratislave vo Vajnoroch sú postavené bývalé družstevné bytovky, denne vyvádžajú zo žumpy kal, a keď ho čerpajú v lete je tam príšerný zápach. To bola žumpa. ČOV by mala byť omnoho lepšia, len treba zabezpečiť uskladnenie vody - vypúšťanie vody. 1 obyvateľ denna spotreba cca 180l vody/ deň. 180l x počet osôb = denná spotreba vody a toto množstvo treba niekde vypustiť na trávu do potoka apod. Je to 90 % čistá voda.
9. srp 2009 v 17:00  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mima1 (32 r.)
Registrovala se 22. prosince 2007 na modrastrecha.sk. Přidala 6205 příspěvků, 2 alba a 2 články.
  • Stavím dům
    Slovensko
 ferka ako ja niesom odbornik ale myslim ze ak by si tych XXYY litrov vody z cov vypustila na travu tak to by bola mozno aj dobra plavaren ked uz je to teda na 90% vycistena voda nie... emoticon emoticon
10. srp 2009 ve 13:29  •  staví dům  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
daniella8
Registrovala se 12. ledna 2009 na mojasvadba.sk. Na modrastrecha.sk přidala 194 příspěvků a 1 inzerát. Nové Mesto nad Váhom, Region Nové Mesto nad Váhom.
 mima v bratislave ked vypustia cisticku na travu tak sa to vola zlate piesky
10. srp 2009 ve 13:30  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mima1 (32 r.)
Registrovala se 22. prosince 2007 na modrastrecha.sk. Přidala 6205 příspěvků, 2 alba a 2 články.
  • Stavím dům
    Slovensko
 ak by som pocitala ze 20 domov x 4 ludia v jednom dome to by bolo 80 ludi x ferka vypocitala ze spotreba denna na jedneho by bola 180 to uz mam 14400 litrov vody denne. za 30 dni by to bolo 432000 L vody. hm celkom slusne. neviem aka by musela byt ta trava aby toto vsetko pojala do seba. to by bola smädna trava
mozno by mohla anavila napisat ako to nakoniec vyriesili ak to riesili
10. srp 2009 ve 13:37  •  staví dům  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
saskax
Registrovala se 3. února 2007 na mojasvadba.sk. Na modrastrecha.sk přidala 77 příspěvků a 1 album. Region Bratislava.
  • Již bydlím v domě
    Slovensko
 hihi emoticon
10. srp 2009 ve 13:40  •  již bydlí v domě  • Odpověz  • To se mi líbí
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)