Doporučujeme: Modrykonik.cz Beremese.cz Modrastrecha.sk

Jak sepsat smlouvu o složení hotovosti?

15. lis 2011  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
janamilo
Registrovala se 15. listopadu 2011 na modrastrecha.cz. Přidala 1 příspěvek. Region Příbram.
 kdo máte nějakou zkušenost s RK Kofareal a panem Farářem? Od června letošního roku se táhne prodej domku, iniciativa z jeho strany nulová, my chceme prodat co nejdříve,z důvodu dluhů, kupující koupit, čeká se na výmaz věcného břemene z doby před II. světovou válkou z LK, o kterém na soudu i katastru tvrdí, že tam už po digitalizaci nemělo být, ale není moci to jednoduchou cestou vymazat, nyní řešíme možnost složení hotovosti alespoň části peněz, z důvodu vyplacení exekuce a realitka tvrdí, že to jde pouze smlouvou o bezúročné půjčce mezi námi a kupujícími, nějak se nám to nezdá, navíc sepsání návrhu té smlouvy bude trvat přes týden, a provize této RK, což je zároveň výše rezervačního poplatku, je 100000,- při kupní ceně necelé 2 miliony, jsou v ČR opravdu jenom takovíto lichváři v realitách nebo i slušné a kvalitní firmy?
15. lis 2011 v 07:33  • Odpověz  • To se mi líbí
 Přidej příspěvek
fotoportrét
fotoportrét
kalipso
Registrovala se 14. listopadu 2008 na beremese.cz. Na modrastrecha.cz přidala 84 příspěvků.
 @janamilo myslím že to určitě není jediná možnost jak získat peníze od kupujících, přeci stačí do smlouvy o smlouvě budoucí napsat něco ve smyslu že při podpisu této smlouvy vám kupující vyplatí tolik a tolik a takovým způsobem z kupní ceny a v případě že by nakonec k prodeji z nějakého důvodu nedošlo by se za takových a takových podmínek peníze vrátili... jen nevím zda bych na místě kupujících s něčím takovým souhlasila, spíš asi ne... nic proti vám, ale je to prostě risk někomu "jen tak" dát peníze do ruky když ještě není nic jisté emoticon
15. lis 2011 v 11:00  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
nemec
Registroval se 19. června 2011 na modrastrecha.cz. Přidal 60 příspěvků. Region Mladá Boleslav.
 Od kupujicich by to byla hezka ukazka odvahy at uz bezurocna pujcka nebo slozeni penez hned po podpisu smlouvy. A nevim jak vase rk ale nasich prodavajicich hradila z provize nektery ukony + dan takze to nebyl cisty profit. ale jinak ano provize moc odvedene praci neodpovida podle me z ni platime vsechny ty neuspesne prodeje a prohlidky zdarma emoticon
15. lis 2011 ve 12:25  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
azafata
Registrovala se 24. dubna 2007 na beremese.cz. Na modrastrecha.cz přidala 3453 příspěvků. Region Praha.
 @janamilo pokud je kupující normální, tak vám před zápisem do katastru žádné větší peníze nedá

dělá se to tak, že se peníze složí na základě smlouvy budoucí do zástavy k advokátovi, nebo k notáři, pak se podepíše kupní smlouva, návrh na vklad a při zápisu katastru se peníze prodávajícímu z advokátní úschovy uvolní

pokud vám dá kupující peníze a vy s nimi umoříte dluhy a pak nedojde k převodu, ostrouhá
15. lis 2011 ve 12:51  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
malovani
Registrovala se 22. září 2006 na beremese.cz. Na modrastrecha.cz přidala 89 příspěvků.
  • Zařizuji byt
    Brno, Region Brno
 @janamilo Přesně jak píše @azafata, SOSB, notářská úschova, KS, návrh na vklad, přepis v KN, uvolnění peněz z notářské úschovy.
Do jiného způsobu bych se nepouštěla.
15. lis 2011 ve 13:00  •  zařizuje byt  • Odpověz  • To se mi líbí
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)