Doporučujeme: Modrykonik.cz Beremese.cz Modrastrecha.sk

Kuchyně Schmidt. Máte někdo zkušenost?

6. led 2011  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
colors (31 r.)
Registrovala se 31. března 2008 na modrykonik.cz. Na modrastrecha.cz přidala 2 příspěvky.
  • Stavím dům
 máte prosím někdo zkušenost popřípadně fotečky, děkuji
6. led 2011 v 08:09  •  staví dům  • Odpověz  • To se mi líbí
 Přidej příspěvek
fotoportrét
fotoportrét
pedrita
Registrovala se 26. července 2008 na mojasvadba.sk. Na modrastrecha.sk přidala 62 příspěvků. Region Bratislava.
 aj mna by zaujimalo..ako ste spokojni?
25. říj 2011 v 15:38  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
kalipso
Registrovala se 14. listopadu 2008 na beremese.cz. Na modrastrecha.cz přidala 84 příspěvků.
 teta má kuchyň od této firmy cca rok a je moc spokojená. Fotky nemám, ale vypadá moc dobře, zpracování je super. Jen ta cena... emoticon
25. říj 2011 v 15:46  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
pedrita
Registrovala se 26. července 2008 na mojasvadba.sk. Na modrastrecha.sk přidala 62 příspěvků. Region Bratislava.
 hmm..ved to..ze najprv som videla tu kvalitu...a potom cenu...neviem ju vypustit z hlavy...
Mohla by si mi napisat do IP kolko platila teta za tu kuchynu...dakujem pekne....
25. říj 2011 ve 22:31  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mitka
Registrovala se 22. listopadu 2005 na beremese.cz. Na modrastrecha.cz přidala 2 příspěvky.
 Máme kuchyni od kuch. studia Schmidt v Praze. Zatím nebyla využita, budeme se stěhovat v dubnu. Ještě jsme neměli čas zkoumat extra podrobně, ale vše vypadá výborně a přístup byl též profesionální. Kupovali jsme ji v rámci slevy veletrhu For Living, s 30% slevou na kuch. linku na podzim loňského roku. Tedy, nikoliv linku hotovou, ale dostali jsme kupon, ve studiu kuchyni podrobně naplánovali a poté čekali na dodávku z Německa.
5. úno ve 20:25  • Odpověz  • To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mitka
Registrovala se 22. listopadu 2005 na beremese.cz. Na modrastrecha.cz přidala 2 příspěvky.
6. úno v 09:55  • Odpověz  • To se mi líbí
Nejdřív se přihlaš nebo zaregistruj. Je to jenom chvilka.....
(Zavři tuto zprávu)