Registrovala se 28. ledna 2012 na modrastrecha.cz.
Přidala 2 příspěvky.
Sním o domě Frýdek Místek, Česká republika
nathalka123
Moc uvažuji o Nově 101 a hlavně mně zajímaji všechny změny , které jste kdo udělali.Moc bych byla ráda za rady a tipy a hlavně fotky.Např. jsem byla překvapená třeba otevřeným prostorem dole apod. změny.Moc děkuji
Registrovala se 1. srpna 2011 na modrastrecha.cz.
Přidala 110 příspěvků.
Region Praha - západ.
jahooodka
Mrkni do mé galerie, my budeme mít otevřený prostor a @zuzicz zrovna minulý týden přebírali domek s otevřeným přízemí, od nich jsme se inspirovali
30. led v 09:13
•
0
to.nejde
Registrovala se 21. dubna 2006 na beremese.cz.
Na modrastrecha.cz přidala 86 příspěvků a 14 alb.
Již bydlím v domě Region Jičín
to.nejde
Naše hlavní změny - dole jsme zrušili sprcháč (dali jsme ho nahoru) a udělali si místo něj niku v zádveří na botníky, věšáky apod. Garáž máme posunutou dopředu a zádveří máme průchozí do garáže. Posunuli jsme příčku mezi pracovnou a kuchyní směrem do kuchyně, takže v pracovně vznikl za dveřmi prostor pro vestavnou skříň. Projekt mám když tak v albu. S těmito změnami jsme fakt spokojení.
30. led v 11:24
• již bydlí v domě
•
0
petrsv1000
Registroval se 11. srpna 2011 na modrastrecha.cz.
Přidal 481 příspěvků.
Region Mladá Boleslav.
Stavím dům Mnichovo Hradiště, Česká republika
petrsv1000
Nova 101 se řeší ve foru "RD Rýmařov a zkušenosti s nimi? " není tedy třeba zakládat další duplicitní.... a ještě to je jen otázka takže se nedá diskutovat....
30. led ve 14:20
• staví dům
•
0
vtk
Registroval se 24. května 2011 na modrastrecha.cz.
Přidal 95 příspěvků.
Region Brno.
Již bydlím v domě Region Břeclav
vtk
Nám ve stojedničce chyběla spíž. Nakonec jsem ji vymyslel tak, že vznikly ještě vestavné skříně v kuchyni, chodbě a pracovně. Pak máme změnu vikýře do zahrady - místo pultových oken balkonová - hlavně proto abych viděl od stolu do zahrady. Taky myslím, že je dobré zobytnit prostor nad garáží. My garáž protáhli až dozadu, takže nahoře vznikl pěkný prostor.
30. led ve 14:49
• již bydlí v domě
•
0
jennyska
Registrovala se 22. července 2011 na beremese.cz.
Na modrastrecha.cz přidala 58 příspěvků a 6 článků.
Region Karviná.