Jak zamaskovat/využít trubky od topení v dětském pokoji?

Už dlouho se trápím a vymýšlím co s trubkama od topení v rohu místnosti dětského pokoje. Měli jsme omotané kytky, plyšového hada...ale chtělo by to větší koncepci, která nějak zapadne do interiéru. Hledám zajímavé vychytávky a nemůžu nikde nic najít ... prosím o nápady, odkazy... díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a co je prostě obezdít úzkým ytongem. Bude tam růžek, ale nebude to vadit. nebo dejte fotku, takto se blbě radí.
Odpovědět
Profilova fotka
tohle by mě taky zajímalo- máme v rohu kuchyně a ložnice trubky od topeni "stoupacky". Obezdít mi je příjde škoda, protože v zime hřejou, ale vizuálně je to hrůza... ]-(
Odpovědět
@janvmala @great.girl napadlo mě obezdít to sádrošem, ale pokud jde o zachování tepla, napadlo mě udělat přes to kryt třeba z desek, co se dělá nábytek, a z boků udělat průduchy. Ale pořád to bude něco, co bude vyčnívat.
Odpovědět
Profilova fotka
@janvmala @great.girl trubky hlavně pořádně zaizolovat a pak udělat sádrokartonový kastlík ;-)
Odpovědět
@janvmala já se chystám s výměnou topení tyto trupky zasekat do zdi.
Odpovědět
@kofinka @klara.t @lucinkafr Holky díky :) shodujete se na obezdění...zasekat do panelu asi nepujde....obložit sádrošem + průduchy by šlo ... taky jsme o tom přemýšleli, ale raději bych nějako zkusila ty stoupačky využít...zakomponovat...moc nevím jestli si rozumíme.....nějaké inspirativní obrázky kdyby jste našli??? Např. profláklá fotka jak zakomponovali poličku do stromu .... tak něco takového ale s trubkama....aby se na něco využili...liány..a pod. ... nebo jiný nápad co s nima ...
Odpovědět

Odpovědět
@janvmala jestli ty stoupačky hřejou, když je topná sezona, tak je škoda je zazdít, ne ... když jde od nich teplo .... Když byste je obezdila, tak by museli mít nějakou izolaci ... Jsme panelákový, takže ty trubky máme ve všech místnostech. Už jsem si zvykla :-p Ale ten nápad s tím stromem je dobrý. Určitě si to chce kreslit a na něco přijdete :-)
Odpovědět
Profilova fotka
CO ty trubky namalovat nějak, aby vypadaly jako metr...šlo by pak měřit, jak je dítě veliké :-)
Odpovědět
@klara.t A to je super!!!!!! Konečně nápad :)
Odpovědět
Profilova fotka
@janvmala taky bych je rozhodně neobezdívala! my díky těm trubkám v zimě skoro vůbec netopíme!! jen občas když jsou kruté mrazy, tak si zatopíme na chvilku, ale jinak nám ty trubky slušně prohřejou ložnici ;-) Nápad s metrem je perfektní :-) Jinak by to chtělo možná fotku toho místa s trubkami, pak taky jestli je to pokojíček holčičky, chlapečka, nebo obou...v jakém stylu ho máte/chcete mít...pak se bude dát vymyslet určitě víc :-)
Odpovědět
Holky nadchl mě ten metr...trubky jsou dvě :) děti taky :) ...budu dělat barevné akrylové proužky :) a po zaschnutí černým lihákem do proužku věk dítěte :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@janvmala moc hezké "maskování" topení vyrábí firma Lokki: http://www.lokki.cz/ms-zs/view.php?g=952
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Takhle zamaskovala trubky kamarádka, (snad by jí nevadilo, že fotku zveřejním) mám v plánu maskovat podobně, nebo zamaskuji jako strom ... omotám obě dohromady hnědou jako kmen a domaluji větve, listy ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?