Odpověď na příspěvek od huchu:
Dát udělat na míru? To je asi nejrozumnější řešen… @huchu Také bych řekl, že to je asi nejrozumnější řešení. Nebo běhat a shánět po prodejnách, to není bůhvíco.Odpověď na příspěvek od richardd2:
@huchu Také bych řekl, že to je asi nejrozumnější… @richardd2 Vždyť ano, neboť pokud je tam takový požadavek, nebo tedy několik, tak je jednodušší to předestřít nějakému mistrovi, aby podle toho postel vyrobil.Odpověď na příspěvek od edison101:
@bridekengee bez urážky pokud je tak obézní že se… @edison101 bez urážky, ale takovou odpověď může napsat jen ..... .Odpověď na příspěvek od bridekengee:
Nevíte, jestli se dá někde sehnat patrová postel,… @bridekengee prodávají ji třeba tady v bazaru: https://www.sbazar.cz/Maty.bozkov/det...Odpověď na příspěvek od edison101:
@kekita a proč není to pravda? pokud se jako dítě… @edison101 protože o zakladatelčině dítěti nic nevíš. Znám spoustu lidí, co se prostě nevlezou na postel a v noci "cestují". Nebo mají např. zdravotní problém, že musí mít ruku/nohu v noci podloženou v určité pozici a proto zabírají víc z postele. Nebo mě ještě napadá, že některé děti, aby se cítili bezpečně, potřebují být obloženi plyšákama a pak je ten problém, že už se na standardní šířku postele nevlezou. Nebo třeba chce, aby mu před usnutím rodiče četli pohádku a leželi vedle něho - na devadesátku by se nevešli... Je milion důvodů proč to může být, tak si myslím, že není třeba takhle zbytečně útočit a zraňovat. P.S.: Pokud ses na palandu vešel i s přítelkyní a přežila to a nepropadla se pod vámi, tak nevidím důvod, proč by klasická postel nepřežila jedno malé dítě.Odpověď na příspěvek od kekita:
@edison101 protože o zakladatelčině dítěti nic ne… @kekita představ si nepropadli jsme se a že jsme ji dali zabrat. Ale to byla ještě stará poctivá komunistická .Ani nevím jakou měla nosnost. 😁😁 A to je to co tazatelka neupřesnila z jakého důvodu potřebuje širší postel. Malé dítě se vleze na 90 i s plisakama natahlou rukou atd. A já na nikoho předtím neútočil jen jsem napsal že pokud je tak obézní že se nevleze je lepší truhlář aby jí udělal masivní. A pokud obézní není stačilo odepsat není to kvůli obezitě jeto z jiného důvodu. Osobně nikoho obězniho nekrotizuju když ho neznám můžou být obézní z důvodu nemoci atd. Ale pokud vím že nemocny není tak mu v pálím vše narovinu z plných plic.Odpověď na příspěvek od kekita:
@edison101 protože o zakladatelčině dítěti nic ne… @kekita přesně, někdo položí normální dotaz a pár jedinců si zde honí ego. Chtěl bych edison101 vidět v reálném životě, jaký je to borec. Toto fórum jde to háje, možná právě proto, že tu někdo položí normální otázku a dočká se odpovědi, ať si koupí 90tku, že on za komára se na to s přítelkyní vlezl 😀😀 wtf Jestli to stačí edison101 musí to stačit každému.Odpověď na příspěvek od edison101:
@bridekengee bez urážky pokud je tak obézní že se… @edison101 🤣😂😂Ježiš, tak to jste mě fakt rozesmála. Moje dítě má spíš podvýživu - ani ne 20 kg (7let). Spíš se v noci mrská ze strany na stranu, občas i skočí, tak jsme se báli, aby nespadl. Často spí naštorc nebo roztažený. Ale nakonec má 90 a vleze se i s plyšákama u nohou.Odpověď na příspěvek od huchu:
Dát udělat na míru? To je asi nejrozumnější řešen… @huchu Chtěli jsme nějakou levnější variantu. Nakonec má 90 ze železa, ale už ho patrová zase nebaví, tak možná budeme znovu předělávat.Odpověď na příspěvek od edison101:
@kekita a proč není to pravda? pokud se jako dítě… @edison101 Jo já taky spala s manželem na 90 cm, tulení fajn, ale na spaní teda nic moc. V současnosti spím s dcerou v podstatě taky na 90, i když máme letiště. Holt tulení je tulení