Hypotéka od ČSOB. Bude brán v potaz můj příjem?

Ahojky, mám takový dotaz na vás, kteří máte hypo od čsob.Já nepracuju a mám podporu první měsíc přes 8 tisíc a manžel vydělává.Zajímá mě jestli bude brán v potaz můj příjem, o hypotéku jsme žádali oba.Poradce nám řekl že ano, tak jestli někomu čsob už schválili takovou hypotéku kdy jeden dělá a druhý ne.Děkuji za odpověď.Nevím zda se do toho máme pustit, chtěli bychom byt.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, myslím, že to klidně možné je, i když podle mě by tvou podporu neměli brát v potaz, protože dávky se jako příjem nepočítají. bude záležet především na tom, kolik vydělává manžel. když to bude dost a na hypo dosáhnete, určitě jí dostanete i kdyby tě neuznali jako spoludlužníka.
Odpovědět
Ahoj, je to tak jak píše mimmix. Dávky (jakékoliv) se jako příjem při žádosti o hypotéku nepočítají. Takže je úplně jedno, jestli žádal manžel sám nebo s tebou jako spoludlužníkem. Posuzován bude jen jeho příjem. Tvoje podpora je totiž jen "dočasná", po 5 měsících o ni stejně přijdeš, takže pro banku to není podstatný příjem. Pokud bys začala pracovat byla by to pro vás mnohem lepší situace, protože pak by se vám příjmy sčítali a dosáhli byste případně na vyšší hypošku.
Odpovědět
Bohužel situace je taková že náš podnik skončil, my dostali padáka a přišla jsem o dobře placenou práci a situace je taková, že musíme koupit byt.V bance nám řekli právě, že to že nepracuji není problém ale musí se zaručit ještě jeden člověk a prokázat příjem.Takže nakonec to budou asi manželovi rodiče.Mě zajímá jestli to tu někomu takto čsob už schválila?Děkuji.Lucka.
Odpovědět
Pomoc hypotéku nám zamítli, co teď?Musíme sehnat peníze jinak budem platit realitní kanceláři neskutečný poplatek. ;-( ;-( ;-( Prosím poraďte.
Odpovědět
A co zkusit jinou banku??? Nebo stavební spoření nemáte???
Odpovědět
Lucko, tak se zkuste s realitkou nějak domluvit, ať vám daj čas a hypo zkuste jinde. Přijďte tam s prosíkem, vše je o lidech a lidi by se měli umět domluvit. Držím pěsti!!! :-)
Odpovědět
Já nevím ale jak to skombinovat aby nám to dali, ručitelé by byli naši kamarádi a ještě než dodali potvrzení o přijmu- což banka vyžadovala- banka najednou napsala dopis zamítnuto..nevím proč, bankéři se momentálně nemůžem dovolat.Je to hrozný.
Odpovědět
Stavební spoření máme alle nevím jestli by to šlo tak skombinovat aby nám překlenovací úvěr ty peníze dali tak rychle..
Odpovědět
trend, sežeň si nějakýho finančního poradce, jeho služby jsou zdarma. poradí ti vybrat si ten neljepší produkt a zároveň vám vyřídí všechno papírování i tu samotnou hypotéku.
Odpovědět
trend: ze stavebka by neměl být problém vyřídit úvěr. Opravdu nejlépe kontaktovat nějakého finančního poradce, nebo si rychle sami oběhat banky a stavební spořitelnu...pokud máte spoření už delší dobu (než třeba 2roky), tak by se to mohlo vyplatit...a co vím, tak s tím nedělají takové průtahy jako s hypotékou
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Tak to je dost odstrašující, já jsem mometnálně před výrokem fin. poradce jestli do koupě bytu vůbec půjdeme a jsem z toho už tak dost na nervy. Ale ten byt hrozně moc chci!!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?