Jaké životní pojištění?

Potřebovala bych poradit, nějaké dobré, ale levné životní pojištění pro mě a úrazové pro dceru (manžel bude pojištěn při vyřízení hypotéky). Jelikož budeme splácet hypotéku a jsem na mateřské, tak do doby než se vrátím do práce, tak aby se moc neplatilo. Kolik platíte za pojistku?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Jani, záleží na tom, jaké rizika chceš mít kryté u sebe i dcery ( a taky na jejím věku). Jinak pojištění pro ženy se bude zdražovat, měly nižší sazby než muži, pokud chceš celou kompletní rizikovku pro obě, budeš platit od 350,-Kč /m výš.... A taky pozor na spol.,které nabízí nejlevnější krytí - můžeš pak mít problém s plněním..... Levněji vás vyjde, když si manžel udělá k hypotéce jen krytí smrti an výšku hypotéky a ty , manžel i dcera společnou rizikovku( pokrytí splátek atd...) pak se budete pohybovat kolem 380 - 400/m a zároveň se vám zlevní krytí hú. Dobře plní Uniqa - riz.životní poj s dividendou nejrychleji Allianz - ta je dražší ING, KOOp ...... ČS - flexi je levná, ale bývá s ní problém při plnění
Odpovědět
@jana.k Zdravím, já mám od Kooperativy životku a vím, že tam lze dopsat i rodinné příslušníky. Cena se odvíjela od toho, co všechno jsem do toho "balíčku" chtěla dát. Určitě se obrať na finančního poradce nebo konkrétně na danou pojišťovnu.
Odpovědět
pozor na zmiňovanou Uniqu, četla jsem všeobecné podmínky a plní jen když oni chtějí, je tam taková krásná formule, že to může znamenat cokoliv a jen oni rozhodnou zda a kolik se bude plnit. pročetla jsem několik pojišťoven a bank, ne jen tu Uniqu záleží opravdu co chcete pojistit a zda i připojištění apodobně
Odpovědět
Velkou kampaň na životka teď docela rozjel Wustenrot, tak je možné, že se budou snažit lidi nalákat na podmínky výhodnější než jinde. Nevím, co přesně nabízí, ale zkus se na ně podívat.
Odpovědět
@mersy Děkuji za tipy. Je pravda, že manžel měl Flexi, a měl s plněním problémy, takže asi bych zkusila jinou pojišťovnu. Proberu to s manželem a uvidím. Pěkný den.
Odpovědět
Profilova fotka
@abcdef22 s Uniqou mám praktické zkušenosti...... a musím říct, že dobré Tuto větu má v podobné právnické formulaci každá pojišťovan - zkrátka pokud se už dřív stal úraz a případně zanecha TN , tak ten samý už neplní (jde ale o vážnější věci. co neplní 100% jsou dřívější operace kolen a jejich následné úrazy... jinak plní dle denního odškodného - přiměřenou dobu léčení. (pokud bylo léčení delší , než vyplatily - je potřeba poslat reklamaci plnění a doplatí to)
Odpovědět
@mersy musím oponovat, to co píšete nemám vůbec na mysli. Bohužel a jak jsem již psala pročetla jsem podmínky několika pojišťoven a žádná tu větu nemá, jen právě Uniqa, bohužel. Navíc jaksi nejde udělat žádnou změnu ve smlouvě, tedy dle podmínek ano, ale pojišťovna změny zamítá a pak si člověk musí pojistku zrušit a udělat další (přímo ze zkušenosti mojí sestry), čili pak platí vyšší pojistné a podobně, flexibilní tedy pojistka není, ale věřím, že jsou i tací co spokojení jsou. Jak píšu, tuto pojišťovnu jsem si nezvolila
Odpovědět
ahojky, mám u ČS pojištění FLEXI, mám pojištěnou i pracovní neschopnost a pobyt v nemocnici, měsíčně platím 550 Kč a co se týká plnění, není problém - od odeslání kompletních podkladů jsem měla plnění na účtu asi do týdne - dří jak dopis s vyrozuměním, neměnila bych. uzařela jsem tam i penzijní ;-)
Odpovědět
Ahoj já mám také flexi, doporučuji.
Odpovědět
Taky máme flexi, ale plnění jsme zatím nevyužívali, takže s tím zkušenost nemám :-N
Odpovědět
ahoj já mám Forte od ČSOB poj.,je hodně shodná s flexi, jediné v čem se liší je že při úrazové smrti při dopravní nehodě má dvojnásobné plnění, cena je vesměs stejná o něco lepší než u flexi. Pojisti se hlavně do konce roku,protože ženy to mají mít od nového roku cca o 30% dražší -nařídila EU. Kdyby jsi měla zájem můžu dát číslo na svého poradce t. 777849907
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?