Potřebné doklady pro znal. posudek a stanovení hodnoty

Profilova fotka
Máte někdo přehled o dokladech, které je nutné předložit znalci, aby mohl určit budoucí hodnotu nemovitosti? Pozemek máme, nicméně banka pro stanovení max. výše hypotéky (kterou by nám mohli poskytnout) potřebuje znát budoucí hodnotu. Aby nám třeba nepůjčili 10milionů a stavba měla ve finále pouze 5:o) díky za jakoukoli radu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Co se tak zeptat "znalce"? Z mé zkušenosti každý jeden chce něco jiného :(
Odpovědět
Profilova fotka
Píšeš o stavbě, tak předpokládám, že mluvíš o budoucí hodnotě stavby.. v našem případě k tomu potřeboval rozpočet plánované stavby, její půdorys z projektové dokumentace, stavební povolení a nafotil si pozemek...a taky chtěl doložit, že jsme vlastníci toho pozemku takže list vlastnictví a kopii smlouvy o prodeji. A pomohl nám rozpočet stavby upravit tak, aby nám banka půjčila námi požadovanou částku..
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, ano...jde mi o budoucí hodnotu stavby + vlastně i pozemku...prostě celého toho celku :-D tak až na to st. povolení bychom všechno měli, ale právě to st. povolení nás brzdí..teprve dáváme do kupy veškeré podklady. Snad i nám banka přidělí nějakého "rozumného" znalce, který nám případně pomůže uzpůsobit vše podle našich potřeb :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?