ViewART - designéři na interiér - máte někdo zkušenost?

ahoj, prosím vás, máte někdo zkušenost s designéry firmy viewART?
Odpovědět
ahojky, nam kluci z viewartu navrhovali cely domek. prisla jsem na ne uplne nahodou na webu, kdyz jsme se s pritelem dohadovali jak si jej zaridime, az se dostavi. pak nas navstivili a nejak jsme to dali do kupy. velkou vyhodou pro nas bylo, ze jsou mladi a meli takove akcni napady. pro nas to bylo dulezity, protoze jsme chteli interier trendy. ted akorat s nema resime, jestli to budou i oni vyrabet, nebo se o to postarame sami. pak klidne jeste pripisu cerstve zkusenosti!
Odpovědět
Díky Markétko007. Dostala jsem na ně už referenci od jedné známé. Říkala, že je moc spokojená. Údajně se to i finančně vyplatí, protože máš vše kvalitní a vydrží to jak technicky, tak stylově (je to nadčasový). A dá se s nimi normálně o všem mluvit. Já jsem je taky původně našla na netu, chtěla jsem někoho z Brna. Prosím Tě, co všechno pro Vás dělali? A jsou to fakt Ti kluci z toho webu (sekce „o nás“) nebo to je jenom taková fotka? ;-)
Odpovědět
Ahoj sofi69, našim dělali na chalupě půdu. S mužem jsme si prvně říkali, že vyhazují peníze, ale když jsme to viděli, tak jsme museli změnit názor. S mužem si nemyslíme, že bysme byli úplně bez vkusu nebo nešikovní, ale něco takového bysme z té staré půdy neudělali. Čekáme teď mimčo:-) a chtěli jsme upravit byt. Tak jsme je pozvali i k nám. Upozornili nás na věci, kterých jsme si předtím nevšimli, vše už navrhovali s ohledem na bezpečnost dítěte, takže budeme klidní a Johanka přijde už do nového. V bytě jsme bydleli ještě za svobodna a už to chtělo opravdu změnu. Ohledně té fotky – kluci z View artu, co jednali s našima a s náma tam jsou. Byli příjemní. Trochu jsem se bála, aby nás do ničeho moc netlačili, ale bylo to fajn a i můj muž – drobný domácí kutil – říká, že je rád, že jsme to nedělali sami. Různých provizórií jsme si užili už dost.
Odpovědět
Je holky, a mohla bych vedet na kolik to tak financne vyjde? koukala jsem se na jejich stranky a maji tam teda uzasne navrzeny ty interiery. Naaaadhera
Odpovědět
Nabidli nam nekolik cenovych variant, podle dluzeb a podle toho jak moc se nam budou designer venovat. My jsme puvodne zacali u kuchyne a obyvaciho pokoje, a chteli jsme fakt design originalni. Prislo to na nejakych dvacet. Dalsi mistnosti uz ale byly mnohem levnejsi. Pry kvuli mensi slozitosti. Nechala jsem si jeste predtim ale udelat nabidku krome ve viewartu i od jendoho pry dobreho architekta a ten nam nabidl, ze to samy navrhne za dvojnasobek. Nakonec jsem rada, takhle budeme mit fakt originalni interier a jestli ten navrh celeho domku stal jen jako dva spotrebice v nasi kuchyni, tak je to moc... Jinak uz mame i neco vyrobeneho a vypada to fakt bomba! :) Jak ale vidim, nejsem sama, kdo nelituje poradne propracovaneho navrhu :) Snad to nema sofi69 stejny jako my! :) Asi ne, my jeste nemame male mimco. zatim :) ....Snad jsem pomohla. kdybyste chteli vic info, zas pisnu.
Odpovědět
ráda bych viděla jak se jim to povedlo nemůžete sem někdo hodit foto :-)
Odpovědět
Holky, přidávám se k petris, hoďte sem fotky!!! :-) Jinak moc děkuji za informace. Už jsme se rozhodli je kontaktovat a dál sem zase písnu, až budu vědět víc ;-)
Odpovědět
tak holky fakt....jsme zvědavý tak se podělte.... :-)
Odpovědět
Hrozne rada bych sem neco prihodila z toho co nam delali, ale jak to udelam? tady neni zadny - nahrat soubor.
Odpovědět
a nemohla by jsi nam to poslat mailíkem? :-)
Odpovědět
Marketko007, můžeš založit album a hodit sem link... :-)
Odpovědět
Ahoj, sofi69 diky za tip. Jsem naprosty PC antitalent :D ... konecne ale jsem vyziskala profi fota od viewartaku z naseho domku. Mame zatim onen obyvacek a kuchyni. Satnu a koupelku jeste nemame nafocenou, ale vizualizace dam co nejdrive na fotoalbum, jak ji dokonceji. Pak budeme postupne realizovat dalsi mistnosti. link na fotoalbum - http://www.modrastrecha.cz/album/albu... ... napiste, jak se vam to libi! diky
Odpovědět
Článek se načítá
marketko, moc libi! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tohle nema chybu, mate to skvele zarizene. Co se mi moc libi je sedacka a ta stena v obyvaku
Odpovědět
Ahoj Market, tak mě se teda líbí strašně moc,jo to je ono co by se mě líbilo.Fakt perfektní.teším se na další fotečky. Mužu se zeptat kolik si řekli za toto,písní třeba do IP,ale jak chceš ty nemusíš to říkat,pochopím to.Jen oni jsou z Brna,tak je to kus od nas.Ale fakt jsem nadšená.
Odpovědět
Ahoj Market, díky za fotečky, jsou úúúúúžasnýýýý! Nejvíc se mi líbí kuchyň! x-) a kombinace barev a materiálů v celém interiéru. :-)
Odpovědět
Ahoj holky, cena je asi 20 tis. za ten interiér, co sem hodila Marketka. Myslíte, že je to moc?
Odpovědět
...My jsme se kvůli tomu v rodině trochu chytli, protože máme rozdílný názor. Já si myslím, že je to dobrá cena a dobrá investice, protože to i zvyšuje cenu nemovitosti, když je opravdu vkusně zařízená. Ale v rodině si někteří myslí, že je lepší jet na dovolenou - což nechápu. Neměla jsem asi vůbec říkat, že si interiér necháme navrhnout... Nebo myslíte, že dělám chybu, když to chci mít fakt pěkný? :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Je to interier tveho (vaseho) bydleni, nenech si do toho od nikoho mluvit, ty v tom budes zit, ja myslim, ze chybu urcite nedelas
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
ahoj, chci oživit toto téma. máte někdo s těmito designery zkušenost? popř. jaké jiné doporučujete? :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, s kluky jsme dělali další byty, které jsme kupovali na investici a nyní je prodáváme. Už nejsou viewART, ale DESIGN ATAK a stránky mají http://www.designatak.cz Funguje to jakože katalog pro inspiraci, tak tam na to s holkama čučíme a vymýšlíme co bych zase spáchala. Jakože na to, že jsou z Brna tak dobrý.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?