Bytový designer, Brno. Máte zkušenost?

Ahoj, prosím o pomoc. S manželem si zařizujeme byt a chtěla bych se obrátit i na nějakého odborníka. Nemáte prosím nějaké zkušenosti s bytovým designerem v okolí Brna, kterého nám můžete doporučit. Děkuji !
Odpovědět
ahoj, jednoho znám přímo z Brna. Koukni na stránky www.balo.cz je tam i kontakt, sice stránky jsou zaměřeny na dveře, schody a podlahy, ale dělají vizualizace interiéru, tak snad by se ti to mohlo hodit. Vizualizace dělá mladé klučina, ale řekla bych, že podle současných trendů a myslí i na praktičnost věci! Mnoho zdaru při zařizování
Odpovědět
Moc děkuji, podívám se ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
jsem bytová architektka, pro více informaci pište do IP
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
kattum, napiš svoji web stránku, měla bych zájem vidět tvoji práci. Díky E.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Krasne odpoledne, nemate prosim nekdo novejsi reference na nejakeho bytoveho designera v Brne? Na internetu se mi libi napr. Interiery Kobosil; ViewArt; Keepline , ale byla bych rada za tipy na designery, se kterymi mate osobni zkusenost. Dekujii :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zkusím štěstí, jestli někdo nepřidá příspěvek. Byla bych ráda za osobní reference na bytového designera v Brně a okolí.
Odpovědět
@luciele Ahoj, moje kamarádka teď dostudovala design, má moc pěkné projekty, co dělala za dob studií, tak jestli chceš, napíšu ti do IM její kontakt.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky děláme interiérový design. Můžeš se podívat na naše stránky www.byggabo.cz Děláme vše od konzultací až po kompletní interiery včetně stavebních úprav. Máme nejraději skandinávký styl, ale moc rády zkoušíme i provance, italský či jakýkoliv jiný. Nebojíme se ničeho :) Kdyby se ti naše práce líbila, můžeš napsat na e-mail na stránkách, nebo zavolej. Ivča
Odpovědět
Ahoj zná někdo bytovýho designéra nebo dekoratéra,potřebuju doladit doplnky,závěsy kdo poradí děkuji jsem z Vysočiny.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@simik Dobrý den. Pokud budete shánět bytového designera, nekoukejte odkud je, ale jak pracuje a jestli se Vám líbí jeho návrhy. Naše republika je tak malinká že lze kamkoli dojet. Já se zabývám interiérovým designem a republiku mám docela pěkně objetou :). Nicméně s většinou zákazníků vše vyřešíme po telefonu, skypeu a mailu. Co budete potřebujete navrhnout? Rád Vám pomohu Petr Molek očkodesign
Odpovědět
Pracuji jako obchodní zástupce na pobočce Keraservis Brno. Pokud by měl nějaký architekt, designer chuť můžeme si domluvit schůzku a nabídnout služby tak aby byl Klient co nejvíc spokojen.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Chtěla bych doporučit na design do bytu tyto kluky. Kdysi jsem psala i zde - http://www.modrastrecha.cz/forum/hled... ze se za tu dobu prejmenovali na design atak. Teď jsme rekonstruovali dva byty na investici a zase jsme se na ně po dlouhe době obrátili, kluci byli vždy k naším požadavkům profi a šikovní. Byla jsem s nimi vždy spokojená a tak mužu předat pozitivní referenci... ale zaleží samo co konkrétně hledáte. :-. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Také přemýšlím o bytovém projektantovi. Teď jsem si přečetla tento článek http://zdravi-hubnuti.cz/vyplati-se-z... a vypadá to, že by vyšel i cenově dost dobře.
Odpovědět
Nám teď dělá návrhy paní Jandorová z http://archouse.cz/ Ceny jsou jedny z nižších, co jsem posílala poptávky po Brně a návrhy skvělé a hlavně přesně do našeho stylu. Profi práce.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@zuzalinkak můžu se prosím zeptat na cenu za jednu místnost či podle čeho určují ceník? Rádi bychom nechali navrhnout dětské pokoje. Díky, můžete i do zprávy, pokud byste nechtěla psát veřejně.
Odpovědět
@terezkarys Podle velikosti a typu místnosti. Nám třeba dětský pokoj 18m2 vyšel na 5500,- a můžete si vymýšlet úpravy až do aleluja. :) Nakonec jsme dětský pokoj z návrhů vynechali, tak návrh nemám. A myslím si ale, že v tom hrálo trochu roli i to, že jsme nechavali navrhnout celý dům, pokud půjde jen o jednu místnost, možná bude cena trochu vyšší, ale nevím. :/ Stačí jim napsat, poslat půdorys a oni vám poslou cenovou nabídku.
Odpovědět
@zuzalinkak moc děkuji, zkusíme. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?