Jaké jsou moderní žaluzie kovové nebo dřevěné?

Profilova fotka
;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jé teď to čtu a chtěla jsem napsat garnýže děkuji :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že oboje. Ale záleží hlavně na tom, aby ti ladili s interiérem. My máme např. všechny dveře a futra v buku, takže záclonové tyče máme také v buku a nijak mi to nepřijde divný. Kdybych si ladila interiér do skla, kovu a např. bílé barvy, tak určitě šáhnu po kovových. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nejde o to, co je moderní, ale o to, co Vám zapadá do interiéru .. ;-) A není jen varianta dřevo, nebo kov .. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky by se nám tam hodily v dřevě bde mít dveře v ořechu. A kde jsi objednávala leg? Já chci objednávat s těchto stránek nemáte někdo zkušenost http://www.levne-garnyze.cz Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme kupovali myslím v Obi. Prostě jsme tam přijeli, vybrali délku a hotovo. Vlastně jsme ani neměli čas nad tím moc přemýšlet (a ani peníze), protože jsme se stěhovali do baráčku měsíc před porodem a tohle jsme i se záclonama řešili 7 před porodem. :-) Ale jsem spokojená a záclony tam měli také krásné a zrovna jsme se trefili do akce, takže super. Vybírali jsme hodně nadčasové, takže když teď postupně zařizujeme pokoje, tak celkově se záclonama a tyčema nemám problém. Asi se nám fakt vyplatilo to, že v jednoduchosti je krása a že nemá smysl moc vybírat, ať nepřebeš. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?