Jakou dát barvu žaluzií? Okna jsou jiná zvenku a zevnitř

Ahoj, v nejbližších dnech chceme objednávat žaluzie (klasické vnitřní), jen nevím, jaký vybrat odstín, když jsou okna vevnitř bílá a z venku tmavě hnědá? :-N Máte někdo zkušenosti? Bílá by asi z venku vypadala divně :-| Moc díky za názory ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj máme stejnou barevnou kombinaci a máme takovou stříbrnou .. vypadá to dobře s obou stran :)
Odpovědět
záleží jaké máte doplňky, třeba kliky na dveřích atd....(hliník, matnou zlatou.......) sladila bych to k tomu
Odpovědět
my mame biele zvnutra a tmavo hnede z vonku.zaluzie sme dali smotanove a nelutujem.na bledych zaluziach nieje tak velmi vidiet prach, smotanova posobi teplo a hodi sa k hnedym odtienom teda i k drevenemu nabytku.strieborna sa mi osobne nepaci, posobi na mna chladne a tmavu som nechcela kvoli prachu.takze tak....
Odpovědět
my máme k této kombinaci žaluzie světle hnědé, zvenku to hezky ladí a zevnitř to ladí zase s nábytkem, sedačkou...neměnila bych ;-), mám ráda přírodní barvy x-)
Odpovědět
Profilova fotka
tohle mají sousedi a mají zlaté žaluzie a vypadá to moc hezky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Trochu opráším tuto diskuzi...řeším stejný problém, nakonec asi půjdeme do standardních žaluzíí, ale nevím jakou barvu. Podlahu máme barva ořech, okna bíla zevnitř, zvenku ořech. Dveře jsou dub. Nevím zda jít do standardu stříbrné, nebo risknou zlatou či kouřovou...nemáte někdo nějaké fotky a zkušenosti? Chci to i praktické. Děkuju
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahojda, my máme zelenobílý domek a uvnitř je laděn do žluto bílé... Pozvali jsme si firmu mm-zaluzie.com a docela super. Doporučili nám barvičky i typ. Nakonec jsme použili venkovní i vnitřní. Bohužel venkovní musíme občas (kvůli větru) vysunout nahoru. Vesměs máme dodržené barvičky zeleno-žluto-bílé na celém domku. ;-) Být tebou pozvu si človíčka se vzorníkem a šupky dupky vybírám, ptám se na cenu a uvidíš. Já si pozvala 3 firmy a kupovali jsme u výše jmenované. Dle mě nám sladila barvičky skvěle a cenová kalkulace byla dodržena.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?