Jakou žehličku koupit?

Profilova fotka
Jak už to tak bývá, věci nevydrží věčně. A tak se z mojí cca 10ti leté napařovací žehličky stala žehlička průtoková tzv. nahoře naplním a dole to z ní proudem teče. Na opravu se nechystám a tak se pídím po nové žehličce. Máte někdo zkušenost z nové koupi a jak jste spokojeni. Chtěla bych nějakou lehčí. Ta moje stará má asi 1,5kg. Dostala jsem tip na Tefal 3840 ale přijde mě hrozně těžká! Poraďte prosím. Díky za brzké odpovědi.
Odpovědět
Ahoj, taky si vybírám novou žehličku a musím přiznat, že mám nyní Tefal, ale novou chci Philips. Mám s ní lepší zkušenost. Důležitým kritériem je pro mě příkon aspoň 2300W, parní ráz alespoň 115 g/min a taky už nechci keramickou žehlící plochu. Určitě bych chtěla, aby měla samočištění, a pokud se bude sama vypínat po nějaké době nechání bez obsluhy tak to bude příjemný bonus :-). Mým favoritem je zatím tato http://zehlicky.heureka.cz/philips-gc.... Bohužel nevýhoda je, že je těžká :-| .
Odpovědět
@bublina88 ta váha je nějaká přehnaná, vždyť to je váha pomalu vysavače :-) @bomeka Já teda novou žehličku nemám, ale Philipsku už mám skoro 13 let a zatím na ní nedám dopustit. Stejně starou má i tchýně a taky dobrý. Váží sice 3 kg, ale mě se s ní žehlí velice dobře :-). Švagr za tu dobu co máme azurku už vystřídal 3!! Tefalky, tak nevím ...
Odpovědět
Co se týče značky, tak za mě určitě Philipsku. Mám ji už víc jak 10 let (parametry teda nevím :-N), ale pořád šlape jako hodinky. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mám dobrou zkušenost s Philipskou Mám jen nějakou základní, ale naprosto stačí Napařování dostatečné, kvalitní žehlicí povrch Nevadí, když je žehlička trochu těžší, přijde mi, že líp vyžehlí a nemusí se s ní tolikrát přejíždět po látce.. :-)
Odpovědět
já se taky přidávám k Philipsce.....mam ji 8 let a bez problémů....mamka ji má ještě dýl ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám taky philips sedmým rokem a nemůžu si stěžovat :-), tenkrát stála 2000kč, tak možná je už levnější, ale pokud by se mi pokazila, koupila bych si ji znovu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?