Baterie v kuchyni Je lepší ve zdi nebo na dřezu?

Profilova fotka
Dobrý den, sice ještě ani nestavíme, ale tak různě řešíme s přítelem co bude a co nebude v baráčku. Máme neřešitelnej problém...je lepší baterie ve zdi nebo na dřezu?
Odpovědět
@mililihaus Nevím jak ve zdi, ale určitě ne do pracovní desky. Truhlář nám říkal, že jedině do dřezu. V pracovní desce po delší době začne baterie dělat rotyku. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lzicarovi Moje mamina jí má v pracovní desce už patnáct let a žádnou "rotyku" to nedělá, přestože baterii už mají třetí. Má nějakou běžnou pracovní desku z Obi nebo čeho, takže ne přírodní kámen atd... Ale nějak nechápu, proč by to měl být problém.
Odpovědět
@duckie prý že baterie se může časem "vyviklat" a voda může tu prac. desku poškodit. Osobní zkušenosti nemám. Já budu dávat baterii do dřezu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme tež vybraný dřez s baterií v něm, každopádně vzhledem k takřka osobním zkušenostem (z těch patnácti let jsem tam deset let bydlela taky), bych to klidně doporučila. Ani u nás s tím v kuchyňském studiu neměli problém, kde baterie bude. :-D
Odpovědět
@duckie Dneska jdeme k druhému truhláři, tak se zeptám jeho, jaký má on názor schválně :-D . Viděla jsem zápustný dávkovač jaru, taky do dřezu, nemáte s tím zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
@lzicarovi Původně jsem z toho byla nadšená, ale pak mi došlo, že stejně musím někde "válet" houbičku. Takže se mi spíš líbí takovej ten dávkovač s mističkou, kam šoupnu i tu hubku. Kamarádka tu integrovanou pumpičku na jar má ve své ikeácké kuchyni a zdá se mi to docela v pohodě - jen už má zatím málo místa a hůř se za tím uklízí.
Odpovědět
@duckie a vejde se do toho dávkovače s mističkou i ta větší houba? Já viděla ještě takovou závěsnou mističku síťovanou. Já právě nechci mít nic trčet na lince, na dřezu :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Jen v Bauhausu jsem viděla asi třicet různých typů - takže bych řekla, že jo, ale nezkoušela jsem to. Tu závěsnou nechci, nelíbí se mi to. Tenhle dávkovač si koupíš v barvě, aby ti ladil s kuchyní houbu strčíš za to a i když to není značka ideál, pro mě je to mnohem sympatičtější, než ta xxl lahev jaru, bílá :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?