Chladnička s funkcí VitaFresh. Doporučili byste ji?

Prosím o radu, potřebuji koupit kombinovanou vestavnou chladničku. Protože všechny spotřebiče budu mít od Bosche nebo Siemensu, doporučili mi koupit chladničku s funkcí VitaFresh (u jiných značek se to může jmenovat jinak), což znamená, že tam jsou dva šuplíky, ve kterých je 0 stupňů C a tedy mnohem lepší prostředí na uchovávání zejména zeleniny, popř. ovoce aj.. Katalogová cena je téměř 40 tis., dá se sehnat nejlevněji za cca 30 tis.. Pořád to je ale strašně velká částka. Tak bych chtěla slyšet vaše zkušenosti s touto funkcí u ledniček, pokud je máte, stojí to za ty peníze?
Odpovědět
Profilova fotka
@iv_77 Já bych řekla, že to určitě stojí za to. Moji rodiče mají lednici Whirpool s touto funcí už víc než deset let, dřív se tomu říkalo ,,nultá zóna" :-D Určitě člověk ušetří na vyhozených uzeninách, lahůdkách i chlazeném mase. Tyto věci tam vydrží určitě 2x až 3x déle. Až u nás přijde řada na lednici, tak tato funkce bude podmínkou.
Odpovědět
@jana_c Moc díky za reakci, já už jsem také více méně rozhodnutá pro lednici s touto funkcí. Akorát ještě nevím, jestli siemensku, liebherr nebo mi teď radí elektrolux, která vyjde podstatně levněji než předchozí dvě zmiňované...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?