Co šoupnout za kuchyňskou linku?

Profilova fotka
Potřebovala bych poradit,co šoupnout za tuhle linku. Asi bych něco jednoduchého,asi zase bílá. pomoc :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@coca Nebylo by lepší lamino v dekoru pracovní desky?
Odpovědět
Profilova fotka
prý nesmím dát lamino při plynové varné desce.... =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@coca Tak to jsem nevěděla. Lze to vyřešit i tak, že za varnou desku můžeš dát něco jiného, třeba obkladový nerez panel, nebo velký formát dlaždiček. Ten bílý obklad v bílé kuchyni se mi zdá už moc...úplně by splynuly horní a dolní skřínky, podle mého názoru.
Odpovědět
Profilova fotka
kirik díky :-) , taky mi tak příjde,že velký bílý forát už by byl moc.
Odpovědět
@coca Ahojky. My máme taky plynovou desku a na 99% bude ta polyformová deska. Nesmí ta plyn.deska být narvaná až úplně k tomu ...Vybrali jme plynovou desku takovou, která má ten největší hořák vpředu, a né jako u starých kamen právě vzadu ... Jinak lze tam dát ještě nějaká nerez destička. Viděla jsem i různé tvary, ale to se mi zas nelíbí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se moc líbí tohle,co to je ? To je ta polyform. deska?
Odpovědět
Profilova fotka
@coca To je sklo lacobel :-)
Odpovědět
Mně se třeba ten lacobel moc líbil, ale musí se hrozně opatrně s těma zásuvkama a to sklo není kalené :( Furt jsem to chtěla, manžel mě od toho odrazuje.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahá,tak to nic,škoda. to i cena by nebyla asi nejmenší,co? :-| Hugo,Veronika díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
do těch skleněných obkladů je asi celkově problém nějak vrtat,že(když to vezmu čistě logicky)? Mám v plánu různé takové ty organizéry atd.,protože kuchyň není velká.
Odpovědět
@coca Do toho lacobelu se snad vrtá nějakým diamantovým vrtákem. Mně truhlář řekl, že by mi to zařídil, ale že to vrtání je samo o sobě drahý - třeba tři díry na zásuvku, vypínače .... 1800,- a cena za m2 samotnýho lacobelu je někde od 1500,- - asi jak kde ... Ale já myslela prvotně u těch zásuvek - i když tam připojuješ třeba konvici nebo tak, že se s tím nesmí "rumplovat" a zásuvka přidržovat ... a tím, že není kalené, tak prý stačí, kdyby ti něco "vyletělo" z ruky a sklo se rozbije. Lacobel za tuhle cenu je prý 4 mm, a když se navrtá, tak ztratí ty vlastnosti toho bezpečnostníha skla .... A kdyby se tedy rozbilo, tak všude budou střepy. U toho kaleného by se chovalo jako autosklo .... snad jsem to dobře vysvětlila :-D Mám objednaný dveře do sprcháče a ty mají 8mm bezpečnostní sklo a to mi paní v koupelnách řekla, že tohle sklo už jde hůř rozbít. Ale dát si ho do kuchyně, tak to se asi nedoplatím :-D Jinak si myslím, že do tvojí kuchyně můžeš zvolit jakýkoliv odstín obkladů - co ti bude třeba ladit s nádobím nebo tak. K bílé kuchyni se hodí cokoliv :-)
Odpovědět
Profilova fotka
krásně jsi to vysvětlila :-) Tak do toho bych nešla,při své šikovnosti by mi to vydrželo měsíc :-D . joo,ono to nějak dopadne. Mě vždycky někdo vystresuje po telefonu a já hned letím k pc a píšu a píšu :-D Každopádně díky moc,musím frčet...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
máme desku, nic na tom není vidět,a mohu doporučit, jinak hodně pěkné je to mléčné sklo. Má ho kamarádka a taky si ho pochvaluje, akurát cena je trošku někde jinde :-)
Odpovědět
@coca Nerez by se ti tam hodil, korespondoval by se spotřebiči, ale podle mne by ses zbláznila s údržbou. Bílá opravdu splívá se skříňkami, já bych od ní upustila. Asi je nejlepší dlažba. Lacobel je krásný, ale když pominu cenu, má všechny nevýhody psané výše - stačí do něj třeba nějak ťuknout z boční strany a je malér, o zmiňovaných zásuvkách nemluvě. Mně napadla konkrétní dlažba, je od firmy ABK a z nové kolekce Atelier, viděla jsem ji v Keramice Soukup, viz. odkaz: http://www.keramikasoukup.sk/kupelne/.... Já mám doma katalog, pošlu ti konrétní foto, akorát je to tam nafoceno v šedé s červenou lištou, tak by sis to musela představit v hnědé a můžeš si zvolit např. kovovou lištu nebo žádnou, jak bys chtěla. A myslím si také, že klidně bys mohla udělat například antracitovou nebo šedou pracovní desku a k tomu tu šedobílou přechodovou dlažbu, jako je na obrázcích. Protože pořád ti ta šedá půjde ke spotřebičům a úchytkám, i když nebude ladit s podlahou.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?