Indukční varná deska+trouba v jedné Ikea skříňce

Ahoj, chci kombinaci vestavěné ind. varné desky a pod ní skříňku s vestavěnou pečící troubou. Kuchyň mám vybranou IKEU, ale spotřebiče od Ikei nechci. Prosím ty z vás, kdo mají kuchyň Ikea a takto nakombinované pod sebou tyto spotřebiče - jakou konkrétní ind. varnou desku a troubu máte? Jde mi o to, že ind. varná deska by měla mít od trouby nějakou vzdálenost a jestli vám na to ten prostor v Ikea skříňce vyšel. Díky! Šárka PS: prosím ne diskuze o tom, že je lepší to mít odděleně
Odpovědět
Ahoj, my to takto máme. Máme také kuchyň IKEA. Linka není ale postavena přímo u zdi, pracovní desku máme šířku 86 cm, tudíž za indukční deskou je mřížka na odvětrání přímo v pracovní desce a také v zadní části skříňky jsou vyvrtané otvory navíc, větrá i to spodem, jsou tam ty nejvyšší nožičky 21 cm. Spotřebiče jsou Baumatic, ind. deska BHI 610, trouba BOM5100 tuším.
Odpovědět
@stalesh Dik za odpoved, byla jsem jeste jednou v Ikee a tam mi prodavac rekl, ze skrinky maji dost mista a bezne tam ikea spotrebice takto kombinuji.Tak snad to nebude problem a jen si overim konkretni parametry u kupovane ind. desky, jestli nebude mit nejake spec. pozadavky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?