Jakou značku spotřebičů mám vybrat?

Ahojky chtěla bych indukční desku, vestavěnou troubu, vestavěnou myčku a vestavěnou ledničku. Doporučte mi prosím nějáké dobré značky. Všechno bych chtěla kolem 10 000 - 13 000. Jinak můžete napsat kerá funkce je dobrá.
Odpovědět
@evcabumbova Indukcna doska - urcite sa pozri po takej, ktora ma ciselnik ako ovladanie. Je to praktickejsie, rychlejsie a pohodlnejsie nez prepinat medzi platnami. Mame elektrolux, zatial spokojnost. Trouba - zaujimava fukncia je pyrolyza, inak vysuvy, horky vzduch. Mame tiez elektrolux, zatial spokojnost. Mycka - sirsi vyber programov, polovicna napln, rozne teploty. Mame Bosch, zatial extra spokojnost nie je, ale je dost mozne ze je to velmi tvrdou vodou.
Odpovědět
velice děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@evcabumbova Ahoj v této cenové kategorii bych doporucila: varná deska: AEG HK 634200XB - nerezový rám trouba: AEG BC 501342 NM - pyrolíza myčka š.600: plně integrovaná Electrolux ESL8320RA (cca 15200,-) s příborovou zásuvkou, s panelem Electrolux ESI8520ROX (cca 14600,-) s příborovou zásuvkou lednice (vysoká s mrazákem): Electrolux ENN2801BOW v.1772
Odpovědět
@verunky děkuji za typy
Odpovědět
Profilova fotka
@evcabumbova u myčky bych si určitě připlatila a osobně na pyrolýzu nedám dopustit.
Odpovědět
@verunky Myčku počítám že bude dražší
Odpovědět
Profilova fotka
Troubu - Siemens HB43GT540E (cca 8 tisíc), myčku Siemens SN66N097EU (cca 16 tisíc). Indukci bych volila opět Siemens nebo Bosch (sama mám plynovou varnou desku Bosch).
Odpovědět
Profilova fotka
@evcabumbova @zmrz_lina nevýhoda u BSH je že indukce nemají přímou volbu ovládání - vždycky když chces ovladat tu nebo onu varnou zónu, musíš potvrdit a pak mužes snižit nebo zvýšit teplotu, pokud bude neco "utíkat" z hrnce na rychlosti ovladani je znát každá vteřina :-) a indukce umí bejt sakra rychla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evcabumbova Ahoj, vždy jsem měla ráda značku Bosch, dokud jsem nezjistila, jak drahý servis mají.... takže teď mám myčku Beko, vyhrála Dtest a opravdu myje perfektně a cena? 7 tisíc ;-) Jen mi asi rozměrově nebude pasovat do mé nové kuchyně, což mi bude opravdu líto... Indukci jsem si zakoupila od Electroluxu a troubu taktéž. Zatím jsou v krabici, tak nedokážu posoudit, jak fungují, ale vypadají nádherně a recenze jsou dobré. Cena dohromady cca 13 tisíc. :-) Snad nebudu zklamaná :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zmrz_lina Jakou máš prosím konkrétně tu plynovou desku Bosch? Taky budu mít plyn na vaření, tak bych byla vděčná za doporučení
Odpovědět
Profilova fotka
@monicka_m ahoj, mám varnou desku Bosch POH616B10E (tady: http://www.modrastrecha.cz/blog/zmrz_...), má wok hořák, je to super na velké hrnce :-) Já jsem moc spokojená. Na černé je sice vidět prach, ale oproti nerezové, co jsem měla dřív, je úklid úžasný! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zmrz_lina Paráda, jsi zlatá, děkuju
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?