Kávovar DéLonghi Ecam 23.450.S, máte tento nebo podobný?

Nemáte doma někdo tento nebo podobný typ kávovaru De Longhi?? Plánujeme na příští rok jeho koupi a byli bychom rádi za vaše poznatky
Odpovědět
No přítelkyně by moc nějaký takový DeLonghi chtěla, jen ta cena...9tis. a vic...to je opravdu nad naše momentální možnosti.
Odpovědět
@flakac ta cena je sice vysoká, pohybuje se kolem 15ti tisíc, ale kávovary jsou to kvalitní
Odpovědět
Profilova fotka
my máme kávovar Delongi sice jiný typ ale jsme sním velmi :-) spokojení
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Přesně tento kávovar jsem dostala od přítele na vánoce :) Je super! Pokud do něj půjdete, určitě nebudete litovat. Káva z něj je výborná, nejvíc oceňuji, že se mléko nemusí pěnit ručně a mléko je opravdu napěněné. No ale jednu nevýhodu určitě má - musíte se psychicky připravit na to, že Vám přestane chutnat káva u známých, kde tento kávovar nemají :-D :-D :-D
Odpovědět
@krizecek Mame v praci jak s penovacem, tak bez. Nemam co vytknout, cerstve namleta kava je nejlepsi a kava je z nej uplne jina. Krome toho je i na predemletou kavu. Muzes si tam upravovat jak velikost, tak intenzitu kavy. Udrzba take neni nejak narocna, jen je potreba casteji odvapnit, myslim 1x za mesic, ale take v pohode. Drobna nevyhoda - automaticky se vypina a sam se pritom cisti, takze na spotrebu vody nic extra, ale zase take zadna tragedie. Myslim, ze by to byla dobra koupe:) Jo, jinak pred 2 lety stal 29.000 uz ve sleve...
Odpovědět
@krizecek Ten kávovar je naopak levný...kvalitní totiž stojí od 30 tis vejš. Z tohoto jsem měla dokonce i tu čest pít kafe a nic moc, navíc je poruchový. Právě kvůli vysoké ceně si prostě žádný kávovar na espresso nepořídím, my bychom to nevyužili. Raději si dám espresso v kavárně občas a na doma používám mokka konvičku, french press a další moc dobré, přitom levnější způsoby přípravy. Přiznám se, a nejsem sama, že french pressu dokonce často dávám přednost před espressem PS: detailně ten stroj neznám, ale otázkou taky je, zda mele kávu kameny, nebo železem. Protože jestli je správně ta druhá možnost, tak bych to už teprve nekoupila, káva se spálí a nebude dobrá.
Odpovědět
@krizecek http://www.primacafe.cz/primafrm/ ješte doporučím toto fórum, tam člověk nasbírá opravdu hodně informací :-)
Odpovědět
My jsme koupili kávovar DéLonghi ESAM 4400 Magnifica na Aukru od uživatele který zkupuje použité kávovary z veletrhů a pod. Dělá jim i servis. Stál nás asi 7 000, nový stál v té době 15. Už ho máme doma dva roky a prošlo jím už téměr 20 Kg kávy a stále dobře funguje.
Odpovědět
Profilova fotka
zkuste se podívat na kávovary JURA. Mám jej a je to paráda...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, přesně tento typ jsme si s manželem koupili cca před 14 dni. Potřebovala jsem asi půl roku čas, abych "rozchodila" pořizovací cenu (cca 16 990,-Kč). Ale nelitujeme ani vteřinu!! Napěňovač je bomba, káva výtečná. Už jsme měli s přáteli kávový dýchánek, velká pochvala od všech. Kamarád vyškraboval pěnu po kapučínu, tak jsem mu napěnila celý hrneček a dala mu tam kakao - oblíbená varianta našich dětí :-) Byl nadšen stejně jako děti...Samozřejmě záleží na kávě, kterou si koupíte, není to jen o kávovaru ;-) Protože si večer nechci dělat kafe - abych v noci spala, koupila jsem si namletou bezkofeinovou kávu v Tchibu a užívám si kapučíno každý večerv bezkofeinové variantě. Ráno si nosím kafe v termohrnečku do práce, protože definitivně odmítám pít rozpustnou. To byl i ten poslední impuls pro koupení tohoto kávovaru. Tak jsme si ho nadělili ke svatbě, k výročí, k narozeninám, ke svátku, k vánocům a ....ještě na několik let dopředu, ale stojí to za to. Teď ještě, aby dlouho vydržel. Držíme si palce.
Odpovědět
@krizecek odporúčam tento kávovar, určite s ním budete aj vy spokojní. Máme ho už nejakú dobu a ja, nekávičkárka, som sa naučila piť kávu. Je z neho super a na kapučínko nedopustím. Dobrá voľba. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to janek Nevím z Vaší odpovědi, jaký kávovar jste si koupila - DéLonhgi nebo JURA?
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?