Kuchyně ze Sconta, máte zkušenost?

Profilova fotka
Zdravím, čeká mě zařizování kuchyně a líbí se mi linka ze Sconta, konkrétně Lifestyle. Při čtení nejrůznějších diskuzí o Scontu a jejich kuchyní jsem narazila na velké množství nespokojených zákazníků, nicméně všechno to byly diskuze zhruba 2 roky staré. Vzhledem k tomu, že cena mé vybrané kuchyně je bm 10.999,-, usuzuji, že by kvalitní být mohla, ale ne vždy vysoká cena = vysoká kvalita.. Proto se chci zeptat, zda-li někdo nemáte zkušenost? :-)
Odpovědět
Zdravím já mám kuchyni ze Sconta již 5let a jsem spokojena ale musím upozornit že nemám malé děti takže se mi nemá kdo věšet na dvířkách.Dále si myslím že když se k ní budete chovat slušně tak vydrží,můžete mít sebedražší kuch. linku ale pokud se k ní bude člověk chovat jak pra.. tak navydrží žádná.
Odpovědět
Profilova fotka
@raduska736 kuchyni se Sconta mám 4 roky, mám 3 děti, z toho 2 malé a naprosto v pohodě.. mladší syn si šuplíky rád plete s žebříkem :-D ale drží to dál a to i přesto že sem tam leze na ty šuplíky i starší syn.. :-) I tchýně má od tam linku, asi o rok dýl než já a je taky moc spokojená.. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?