Kuchyňská studia. Máte zkušenost?

Ahoj, tak jsem si myslela, že výběr studia bude brnkačka a ono ejhle.... :-S Původně jsem měla vybrané Oresi a byla v klidu, po přečtení pár příspěvků jsem od něj ale odstoupila. Chci kuchyni na míru, takže ani IKEA není to pravé. Poptala jsem kuchyňské studio Katalpa v Praze, APOKORK z Berouna a německou značku kuchyní ALNO. Až na Alno se cenově pohybují +- stejně. I tak bych však ráda poptala další, abych pak zbytečně neplatila za něco, co jde i levněji, ale kvalitně. Nechci zbytečně platit pouze proto, že je to značkové! Vybrala jsem si na internetu další kuchyňská stuida a chci se zeptat, zda s nimi nemáte někdo zkušenosti, přeci jen, reference je reference:-) Přemýšlela jsem i o truhláři, pár kontaktů již mám, ale stále si říkám, že kuchyňské studio je kuchyňské studio, achjo.............a to jsem teprve na začátku! Jsem zvědavá, kde já jednou budu vařit, aby to nebylo na zemi :-) :-) :-D Předem děkuji za jakákoliv názor (zatím jsem je nepoptávala, ale chystám se ;-) POSTL Kuchyně........... JNINTERIER ........... AGE INTERIER.................... ATELIER PEDRO....................Kuchyně Vega
Odpovědět
@alaaa ahoj, všichni u nás v rodině mají dobré zkušenosti se studiem Kuchyně Karásek... v rodině je od nich asi 5 kuchyní a všichni naprosto spokojení, akorát že v posledních letech docela zdražili, takže my jsme se nakonec rozhodli pro Ikeu :-) ale musím říct, že kdybychom chtěli jen kuchyň, tak bych ji brala od Karáska :-) ale tím, že stavíme a zařizujeme celý barák, tak jsme se rozhodli pro levnější variantu :-)
Odpovědět
My jsme kupovali u Oresi, dobrá cena a kvalita taky dobrá, no uvidíme za pár let :-) , koukni také sem jsou tu nějaké články o kuchyních... http://www.utulnydum.cz/kategorie/kuc...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, koukni do mého alba - máme firmu z plzně LIMANY kuchyně a jsme nad míru spokojeni. také jsme hledali dlouho a zde byla cena velmi příznivá.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Ahoj, babičce jsme nechávali k narozeninám dělat rekonstrukci kuchyně a vybrali jsme kuchyňské studio DIZ http://www.kuchyne-kuchynske-diz.cz/, vybírali jsme hlavně podle referencí a také dle sympatií :) Babička je z kuchyně nadšená! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@alaaa já jsem poptávala asi 4 pražská studia, včetně některých výše zmíněných, a truhláře v okolí. Cena od studií cca o 100t výše, než cena od truhlářů. Stejné zadání, stejné materiály. Nakonec jdeme do truhláře, protože jeden z nich mi nabídl akrylátová dvířka (což je momentálně top) ve stejné ceně, jako ostatní dvířka z fólie. Doporučuji poptat místní truhláře - prostě na seznamu vyhledat truhlářství z vašeho regionu, poslat e-mail se specifikací a přibližným nákresem a počkat na ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem si nějak nevšimla, že původní otázka je už skoro 3 roky stará :-) No nic, třeba to někomu pomůže.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@bbn pomůže:)..akorát teď s přítelem řešíme kuchyň a když jsme byli včera v jednom v pražském studiu a řekli nám cenu pouze za skříňky bez spotřebičů, tak nám docela klesla brada..víme, že kuchyně jsou drahé, ale že až takhle, tak to jsme opravdu nečekali..takže děkuji a určitě zkusíme i truhláře:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?