Moderní barvy kuchyňských linek. Jakou barvu máte vy?

Ahoj holky.S manželem se rozhodujem do jaké barvy kuchynské linky pujdem.Líbí se mi barvy bílá,černá láva,v kuchynském studiu Schmidt se mi lííbila i kuchyn v bravě fango,capuccino.Co myslíte jakou barvu kuchynské linky máte vy a co byste poradili. :-)
Odpovědět
@vercamaxik pořiď si to, co se líbí tobě bez ohledu na módní trendy, ty se rychle mění, ale kuchyň nebudeš mít jen na půl roku. Tvé bravy jsou sympatické i mně, myslím, že jsou takové nadčasové, zatímco třeba zelná, fialová apod. mi přijdou jako výkřiky módy, které by mě přestaly brzo bavit. Ale někdo jiný by si třeba nedovedl představit bílou kuchyň ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak momentálně nejčastěji vidím kombinaci bílá lesk+ tmavý ořech
Odpovědět
Profilova fotka
@kirik Jako dřív bývala třešeň + vanilka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrasafr přesně tak...dříve třešeň nebo kalvados + vanilka
Odpovědět
@petrasafr @kirik holky a víte, že mně se tahle kombinace nikdy nelíbila? Přišla mi taková úchylná :-N Když jsem si šla pro návrh kuchyně, ptala se mě slečna, jestli nechci vanilku s třešní, a já na to probůh jen to ne, a ona že je upřímně ráda, že poslední dobou do návrhů lidé nic jiného nechtějí a ona že už je na vanilku alergická, tak jsme se pobavily :- :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinkafr a nejlip jeste s tou zelenou "mramorovou" deskou, to byla mega uchylarna ;-)
Odpovědět
@kristi jasně, zelená nebo cihlová;-) Počkej, až za třicet let naše děti budou vzdychat, jak ti rodiče byli úchylní, když měli nudné bílé kuchyně:-D
Odpovědět
Řeším podobné dilema. Líbí se mi kombinace černá nebo hnědá s bílou resp. matné sklo. Vanilku taky nesnáším a stalo se mi, že mi ji nabízeli asi ve dvou studiích. Manželovi se líbí fialová, ale to je opravdu modní výstřelek stejně jako tzv. zebrano, což mi připadá jako starý kredenc.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně příjde nadčasový dub...např. trachea dělá pěkný odstín dub winchester. V lesku se mi líbí capuccino nebo mají i takovou kovově šedou, název už nevím (možná manhattan).
Odpovědět
ta barvička manhattan je opravdu moc pěkná,viděla jsem v kuchynském studiu a vypadala luxusně a nadčasově.No uvídíme možná něco z této barvičky bude nakonec náš favorit na kuchyn.linku.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Kuchyně by měla být prostorem pozitivně ovlivňujícím komunikaci členů rodiny. K tomuhle účelu se nejvíce hodí oranžová nebo žlutá barva, naopak červená dráždí a povzbuzuje k hádkám.
Odpovědět
@stylishrooms Na tomhle je vidět, jak je vše individuální. Mě se např. tato kuchyň vůbec nelíbí, přijde mi moc křiklavá, brzy bych ji asi nesnášela. Také k tomu kombinovat nábytek v jídelně a obýváku (máme to spojené) , podlahu a dveře by bylo asi dost obtížné. Ale je to můj názor, řadě lidí se určitě bude líbit. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
fuuu, no toto je totálne mimo mňa tiež. žltú ani náhodou, je to jedna z tých farieb, čo po chvíli omrzia a nedá sa kombinovať tak ľahko. preto som vždy za kompromis a radšej neutrálne a výrazné modernejšie farby len na miesta, ktoré viem ľahko meniť a dekorovať.
Odpovědět
Profilova fotka
@stylishrooms Jak zaznělo už výše, jde vidět, jak je to hrozně individuální. Na mě tahle žlutá působí vyloženě agresivně. Já jsem romantička, takže mě taková kuchyň neosloví, ale věřím, že někoho jiného zase třeba ano....
Odpovědět
Profilova fotka
@vercamaxik Hlavně se musí líbit tobě, protože co člověk to názor a je to tak dobře. Já osobně mám bílou a nová bude pravděpodobně také bílá, popř.v kombinaci se dřevem. Mám s ní už letité zkušenosti a vychází to nejen z estetických důvodů, že se mi to prostě líbí, ale také z praktických. Bílá se mi dobře udržuje, hodí se k ní většina doplňků a opticky zvětšuje místnost.
Odpovědět
Profilova fotka
Ta žlutá je tak sluníčková, že bych z ní po 5 minutách měla úpal :-D :-D :-D
Odpovědět
@stylishrooms dobrý den, mohu se zeptat, co je v téhle žluté kuchyni za digestoř? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jde o digestoř od firmy Teka, konkrétně typ TEKA DBB/60.
Odpovědět
Profilova fotka
@kuliseks Dobrý den, jde o digestoř od firmy Teka, konkrétně typ TEKA DBB/60.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?