Návrh kuchyně, prosím o rady a připomínky

Prosím o rady a připomínky na návrh naší kuchyně. Moc děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
já bych dala varnou desku do toho rohu, jako to máš v albu..nemůžu se zbavit pocitu, že takhle bude všechno kolem zaprskaný od omastku a tak....ale jinak moc hezký vzdušný prostor :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Popřemýšlela bych o zvýšení čela toho ostrůvku, třeba jen o 20 cm - krásně to přehradí výhled na provozní nepořádek v kuchyni. Jinak je kuchyň krásná, prostorná :)
Odpovědět
kuchyn je krásná a prostorná, nevím jak široký máš ostrůvek, my máme šířku 92 cm a nikde nic neprská ;-) já bych si akorát dala blíž dřez k varné desce, bud do rohu nebo pod okno, já osobně mám radši tyhle dvě věci u sebe, přijde mi to víc praktický, měla jsem je i dál od sebe a tolik mi to nevyhovovalo, ale to je na co je každý zvyklí. ;-) každopádně doporučuju si udělat kuchyn podle sebe, nenechat si do toho od nikoho kecat ,protože jenom ty budeš v kuchyni vařit. :-)
Odpovědět
@roubickova Na mě ten celoplošný tmavý podhled působí hodně těsně. Ale to je spíše o pocitu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se to moc líbí, pokud chcete varnou desku na ostrůvku, jenom bych popřemýšlela o tom dřezu, jak tu už bylo řečeno. Když si vezmu, že bych takto něco omývala a pak dávala do hrnce, musela bych buď přes podlahu, kterou si můžu pokapat, nebo přes velkou pracovní plochu. Kdyby byl dřez u druhého okna, bylo by to praktičtější a zároveň na té původní straně bys měla velký pracovní prostor, třeba při pečení cukroví.:-)
Odpovědět
Moc děkuju za nápady. Já už právě s dřezem hýbat nemůžu protože už máme vyvedenou vodu, omítky i štuk tak bychom museli zase bourat a o tom nechce manžel ani slyšet.Jediný s čím můžu pohnout je varná deska, ale nenapadá mě kam :-| pouze do rohu!
Odpovědět
Taky bych nechtěla tmavý podhled, měla bych pocit, že na mě ten strop padá. Co se týče kuchyně, tak se mi návrh líbí, až na tu varnou desku na ostrůvku, tam bych ji nechtěla. Třeba kdyby mi známí seděli u stolu, musela bych se na ně dívat skrz hrnce a to mi nepřipadá jako pěkný pohled. @izakovae má super nápad s tím zvýšením čela u ostrůvku, v tom případě by mi tam ta varná deska nevadila. Ale je to věc názoru, pokud se Ti to takhle líbí, je to o.k. :-)
Odpovědět
Podhled nám tam navrhli ke kuchyni,ale nebude tam!!
Odpovědět
@roubickova super...jak máte ten prostor pro kuchyni velky? My máme téměř stejný prostor a prakticky stejnou představu, jak s ním naložit. Okno budeme mít stejně situované, dřez pod ním, dále varnou desku na ostruvku. Prostě jako bych to kreslil já... Jen souhlasím s @izakovae, čelo ostrůvku bych vyvýšil třeba jako falešný barový pult, aby mi nepořádek nepadal za strůvek. Jinak tleskám.
Odpovědět
zeď s vysokýma skříněma má 2150, ta dlouhá má 4450,k baru cca 2m, ulička by měla mit něco kolem 1350.
Odpovědět
@roubickova My na to budeme mit malinko menší prostor, asi 3,7x2,6m, ale urcite se to tam taky vejde takto. Uz se na to tesim...mate to uz od nekoho naceneno?
Odpovědět
ano máme, vyjde nás se spotřebyčema kolem 190 000,-,ale eště musíme doladit drobnosti, jako úchytky, dřez, baterie.
Odpovědět
Článek se načítá
Kuchyň je krásná. Kdybyste neměli okno napravo, tak bych navrhla dát varnou desku tam:-) ale takto je to asi podle mě nejlepší řešení, když chcete mít při vaření přehled, co se kde děje no a povídat si třeba s návštěvou, dětmi apod. Jediné, co by mi asi po zkušenostech vadilo, je ten dřez tak daleko od varné desky, jedině kvůli tomu bych dala varnou desku spíš na protější stranu nebo aspoň do toho rohu. Mám teď dřez vlastně blízko varné desky, jen se pootočím a docela mi to vyhovuje. Ale pokud to není pro Vás priorita, tak klidně nechat takhle. Nějaká ta kapka vody v uličce vadit nebude, stejně se musí v kuchyni docela často zamést, vytřít apod.:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?