Nejdřív složit kuchyň a pak koupit vestavné spotřebiče?

Vážení přátelé :-) měla bych na vás menší dotázeček. Kupovala jsem si kuchyň dle sebe z nternetu, pěkně jsem si našla podle míry a velikosti kuchyně. No a moje otázka je: Mám prva složit kuchyň a pak teprve dle toho řešit a koupit spotřebiče vestavné? Nebo naopak? Poraďte mi, prosím, kdo tomu rozumí víc než já, jaký by byl nejrozumnější postup.....nejsem debil, přjmu každý názor, jen holt ne všemu tak přímo rozumím :-D 8-) 8-) :-N Magda
Odpovědět
@magdous ja kdyz jsem si vybirala kuchyni (Ikea) vedela jsem, ze chci jine spotrebice. Vyhledala jsem si, jake spotrebice je potreba dle rozmeru a podle toho hledala rozmerove na netu (doporucuji heureku) a vyberala podle tech, co se mi vesli. Mas tu kuchyn z internetu na miru nebo uz jakoby finalni? Uz mas objednano? Jinak jsme skladali postupne, ono ani nejde slozit kuchyni celou komplet, protoze potrebujes misto na zapojeni spotrebicu.
Odpovědět
Už při výběru kuchyně se zohledňovali šířky spotřebičů, které sice ještě nebyly vybrané, ale věděla jsem, jaké chci (šíře myčky, šíře sporáku...).
Odpovědět
@linee no namíru, změřila jsem si každou zeď zvlášť a podle toho si vybrala skříňky, takže ve své podstatě je to taky na míru...a právě se bojím toho, že když si teď nějaký spotřeboč objednám tak to pak nebude sedět do těch otvorů...mám sice rozměry skříněk a porovnávám s rozměrem trouby pro zabudování, ale prdu v tom umím číst... :-(
Odpovědět
@magdous a vyrobce neco na svych strankach neuvadi? urcite potrebujes znat vysku, hloubku a sirku a da se podle toho vybrat, neboj:) Ale pozor, protoze hloubka pracovni desky neni obvykle stejna jako hloubka skrinek, ale to tam take urcite maji. O jake spotrebice se jedna?
Odpovědět
Profilova fotka
@magdous Tak snad výšku, šířku a hloubku spotřebuci z toho snad umíš přečíst ne?:-) Když vís, že prostor na troubu máš např. 60 cm, tak nebudeš vybírat troubu co má šíři 65 cm:-) Skříňky a spotřebiče by se měli ladit v jedné fázi, abys měla rozhodnuto a ne vybírat nejdřív skřínky a pak spotřebiče... mohlo by se ti totiž stát, že zjistíš, že ty spotřebice, co chces se ti prostě do kuchyně nevejdou. Nejlépe je si objednat i firmy kuchyň i se spotřebiči a oni at se s rozměry poperou:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?