Recirkulační digestoř, doporučíte nějaký typ?

Přátelé :-) Měla bych dotaz- totálně překopávám kuchyňskou linku. Nemám bohužel dostatečný prostor na odtah u digestoře, proto uvažuju o recirkulační. Doporučili byste mi prosím nějaký typ, eventuelně řekli názor pro a proti? Budu vděčná za cokoli. Děkuju ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme ji v bytě. Tedy vlastně pořád tam je. Jen my už teď bydlíme v domě. Je tam už asi 10 let. Moc jsme ji nepoužívali, ale když už, tak fungovala dobře. Značka Elektrolux. Tady je vidět i na fotce.
Odpovědět
Recirkulaci jsme měli doma cca 2 roky - nic moc filtrace (ale je to už 15 let). Naštěstí jsem měl možnost se napíchnout na komínek na střechu. Možná je dnes účinnost filtru vyšší, ale právě dnes, v novém domě, jsem instaloval 150mm potrubí z budoucí kuchyně na půdu.
Odpovědět
Recirkulaciu by som nazval „vela hluku pre nic”. Najlepsie je to odtiahnut mimo miestnost. Podla objemu miestnosti by som eventualne volil znacku. Medzi top sa radi Best, Faber, Cata.
Odpovědět
@evelynka25 @frvondr @deto_oesya děkuji za názory...takže lepší bude přece jen vymyslet odtah... ;-) ;-)
Odpovědět
@magdous Nemám konkrétně vybráno, ale bude to úplně něco jiného než jsme měli doposud. Varná deska bude v ostrůvku, tedy podle ženy "něco visícího ze stropu a musí se to líbit" a na mě zbyde výpočet a zapojení.
Odpovědět
@frvondr u nás byl celý výpočet na mě :-D :-D takže jak to nebude pasovat, manžel dostane vynadané, že to nechal na mě :-D :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?