Spodní rohová skříňka, jakou výbavu?

Jaké máte prosím zkušenosti s výbavou do spodních rohových skříňek v kuchyni? Byla jsem přesvědčena, že chci výsuv (ledvinku), ale odrazují mě... Máte výsuv nebo otočný koš nebo obyčejné police?? Jak jste spokojeni? A šli byste - i vzhledem k ceně - do obyčejných polic v rohové skříňce?
Odpovědět
Profilova fotka
mám http://www.profi-system.cz/produkt.ph... a maximální spokojenost po 4 letech, do polic bych nešla určitě, pamatuji si ze staré kuchyně, když jsem potřebovala něco vzadu, div jsem do té skříňky nevlezla
Odpovědět
Police jsou v rohu nanic - pohodlně se až dozadu nedostaneš. Taky jsem chtěla ledvinu, ale z fin. důvodů mám "jen" otočný karusel, ale jsem s ním moc spokojená. (Truhlář navrhoval Blum, ale pořídili jsme o 2/3 levnější variantu /nevím značku/ a funguje bez problémů.)
Odpovědět
Koukni ke mně do alba "Můj sen se plní". Přidala jsem tam dvě fotky. Mám něco podobného jako ukazuje lancome, ale v trochu obyčejnější variantě a asi i levnější. Ta víc schovaná část mi nevyjede úplně ven, jen přede mně ve skříňce. Sice to je pak jak police, ale nemusím to lovit někde z rohu. Je to jen přede mnou, takže to je super i tak. Možná bych ani ledvinu nechtěla, protože mi přijde, že se tam toho vejde míň... Ale je to jen pocit, takhle jsem spokojená :-) Mám tam různé konzervy, těstoviny do zásoby apod. Ve druhé skříňce zase hrnce.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme tam ledviny, není to výsuv, vyjíždějí do boku, spokojenost 100% ;-) http://www.modrastrecha.cz/blog/petrs...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Nemáte někdo drátěný program do slepého rohu odsud? http://www.mat-nabytkove-kovani.cz/dr... Ceny se mi zdají příznivé.
Odpovědět
Profilova fotka
Mam rohovou skrinku s lomenymi dvirky a otocnym kosem a uz nikdy vice ani jednu z techto veci.. pokazde je potreba kos presne natocit na spravne misto, kdyz dvirka dostatecne neotevrete tak je kos zacne osoupavat.. takove to rychle pootevreni a sahnuti pro neco na kraji proste nelze, pomoci otocnych kosu je sice vetsina prostoru dobre vyuzita, ale s vetsimi hrnci je stejne trochu problem, ze se tam s nimi hure manipuluje idealne mit kuchyn bez rohu a nebo udela rohy sikme a umistit tam drez a jedna velka dvirka
Odpovědět
Profilova fotka
Obyčejné police mám v normální skříňce a to mi moc nevyhovuje, nemám ráda, když musím všechno vyndat, abych se dostala dozadu. Rohy mám v kuchyni dva, v jednom ledvinu a v druhém karusel a spokojená jsem s oběma. Nepoužívám to na těžké věci. na karuselu mám robota a to je super. Je pravda, že jsem si musela zvyknout na to otevírání lomených dvířek, ale teď mi to už ani nepřijde. Koš se při poloze blízké na zavření sám urovná. Pevnou polici v rohu máme v obytném přívěsu a domů bych to teda nechtěla, než tohle, tak to radši zaslepený roh. Ten úklid to je očistec.
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepsi je roh uplne zaslepit a z obou stran situovat kontejnerové zasuvky - využitelnous stejna jako u rohove skrinky, ale pristupnost a prehlednost mnohem lepsi :-) Viz obr. pokud uvažuji o skříňce která má vstupní dvířka 600mm Police: nejlevnější varianta (roh spatně přístupný - spíše na sezóní věci) Le mans: dobře přehledný mechanismus, ale využitelnost prostoru malá (cena samopného mechanismu cca 8000,-) Hranaté mechanismy: oproti lemans využitelnost výrazně lepší, ale cena cca 15000,- Výsuvy: využitelnost o malinko menší než hranatý mechanismus, ale cena cca 1000,- na jeden šuplík porovnejte sami :-)
Odpovědět
Jsem také pro prázdný roh a vedle něj z každé strany výsuvy. Na kuchyni si ještě nějakou dobu počkám, ale mám to tak naplánované.
Odpovědět
Ja mam v rozich klasicke police. Leze se tam blbe, ale mam tam veci, ktere moc nepouzivam, tak ani moc nenadavam. :-D Ledvinu ani karusel jsem nechtela, vznikne s nimi hluchy nevyuzity prostor ve skrince. Chtela jsem rohove supliky, ale kdyz mi rekli cenu skrinky cca 5 tis, tak jsem si to rozmyslela. :-p :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Do rohové skříně jsem se rozhodla umístit drátěný otočný koš a jsem s ním spokojená. Vždycky se trací do původní pozice, takže není problém se zavíráním skříňky. Máme velkou kuchyň a na těch koší umístěny věci, které tak často nepoužíváme... (př. alobaly a věci na grilování, ošatku, láhve k sosastreemu atd.) Velká výhoda narozdíl od běžných polic, že otočím košem a mám venku ty věci, co byly úplně v zadu. Dle mého názoru praktičtější je cokoli než obyč.police.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám obyč police a jsem spokojená, záleží co tam chceš dávat, já když plánovala kuchyň, tak jsem si hned přesně rozvrhla, co do které skříňky budu dávat a podle toho jsem vše přizpůsobovala. Do rohové skřínky dávám dozadu věci, které používám párkrát do roka a vejede se tam toho mooooc :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?