Titanové nádobí Top Moravia. Máte zkušenost?

Máte někdo zkušenosti? Já nenávidím předváděcí akce, ale kdo si to nádobí od nich koupil, prý je spokojený. Tak by mě zajímaly vaše zkušenosi s kvalitou a hlavně CENOU. Na jejich eshopu je to hodně drahý. Je něco s tím srovnatelné?
Odpovědět
Ahojky, já jsem se omylem asi před třemi lety dostala na jejich akci. Nádobí pěkné a asi i kvalitní, ale např. pánev u nich stojí cca 4500,- a normálně se v obchodě koupí za 2500,- a jelikož ji mám, řekla bych kvalita to samé! Spíš si najeď na titanové nádobí nanetu, ušetříš a bude to samé. Toť můj názor. ;-)
Odpovědět
Arietiska, právě si říkám, že do té ceny nádobí se musí zobrazit ty jejich předváděčky, obědy, mobily zdarma a v neposlední řadě i reklama Leoše Mareše :-D .
Odpovědět
mirca: já ji mám asi 3 roky a jsem max. spokojená. Nekřiví se, nepoškrábe se, fakt dobrý. Ale mom. jsem viděla v Penny za 500,- dost podobnou aklidne bych riskla i ji. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Naši mají hrnce od Top Moravia cca 10 let a jsou dost zničené. Na pánvy se např. už nedají smažit bramboráky, protože se na ní vždycky přilepí - nějaká vrstva je už prostě odloupaná. U pánve je také zničené držadlo. Ale jak říkám, po deseti letech používání. Myslím, že se dají sehnat určitě levnější ve stejné kvalitě. Jo od tchánovců jsme dostali k vánocům ten parní systém od top Moravia. http://www.topmoravia.com/cz/eshop/gl... (snad můžu vložit pro ilustraci odkaz?) A ten je teda dost na nic, je to strašně těžký a celkem jsem ještě nepřišla na jedinou výhodu vaření v něčem takovým - radši bych si koupila klasický parní hrnec. Blbý je, že když čověk chce dole s něčím zamícht, tak dost hrozí opaření, než se k tomu probojuje.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Mati ma tyhle hrnce asi za 30 tisic, nejakou panev a asi tri hrnce, myslela jsem, ze me omejou, kdyz mi rekla tu cenu... ;-( Samozrejme z akce, na kterou ji dotahla nejak kamaradka, jeste se kvuli tomu zadluzila, nechapu, myslela jsem, ze tyhle predvadecky skoncily, protoze normalni lidi takhle uz proste nenakupuji... ach jo.
Odpovědět
My máme velkou titanovou pánev se snímatelnou rukojetí (dá se tedy použít i do trouby ;-)) od firmy Woll. Nedám na ni dopustit. Používám ji prakticky denně a stále vypadá a slouží skvěle. V ČR jsme ji ale nekupovali, protože zde vycházela o více než 1000,- dráž než v Německu. Naštěstí máme v Německu kamarádku, na jejíž adresu jsme si tu pánvičku mohli nechat poslat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
DOBRÝ DEN JA JSSEM SI TAKY POŘIDILA TITANOVÉ NADOBÍ OD FIRMY MACHALA A CHTĚLA JSEM ZEPTAT JESTLI SE MŮŽE TITANOVÁ PÁNEV PŘEPALIT JÁ PJSEM NADOBÍ DALA K REKLAMACI A NEUZNALI.NADOBÍ MĚ STÁLO 9000KČ.POUŽIVALA JSEM JE DENNĚ ROK A PUL :-( ;-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Myslim, ze nadobi Top Moravia je dost predrazene, presne tak, do ceny jsou zahrnuty ruzne darky, reklama, predvadeci akce, atd. Za tu cenu by melo vydrzet i vice nez 10 let! Ja se nechala oblbnout a koupila si ho na predvadecce, kde vse vypadalo uzasne, ale realita je trochu jina. Nadobi mam necele dva roky a u jednoho hrnce, ktery pouzivam nejcasteji, mam uz dno hodne poskrabane, pritom to bylo prezentovano jako temer neznicitelne. To mne hodne zklamalo a uz bych ted nenaletela. Hodne draha zkusenost...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Mám nádobí asi 8let,maximální spokojenost. Nejpoužívanější pánev má trochu poškozené dno,přesto funguje stále stejně - nic se nepřilepí,nespálí. V soupravě bylo6 ks +4poklice azaplatila jsem 18 500 kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám pánvičku a hranatý hrnec a a neznám lepší vaření budu přecházet na indukci a mrzí mě, že Top Moravia nedělá
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Čo ste sa načisto zbláznili? Sú to šmejdi preboha, chodia po dedinách a nútia kupovať tie ich šmejdy za neuveriteľné peniaze starších bezbranných ľudí. Už chodia aj po Slovensku. Za tú cenu čo stojí jeden ich hrniec kúpim 10 titanových a omnoho kvalitnejších. Na ich hrnci sa nám olúpala glazúra a spojila sa s jedlom. Predávajú nejaké čínske nepodarky za cenu ako keby boli zo zlata. Spamätajte sa, kto na nich píše niečo pozitívne je buď blázon alebo jeden z nich.
Odpovědět
Článek se načítá
@rosslerova Ty určite nebudeš jedna z nich :DDD
Odpovědět
Profilova fotka
@hanba měla jsem známou co dělala ve výrobě a kupovala si tam se slevou ale co vím už to není co to bývalo pokud vím tak ta kvalita je už dávno pryč
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Nikdy bych nic nekoupila na předváděcích akcích, je to předražené a mnohdy to nestojí za nic.
Odpovědět
Souhlasím, mám doma sice titanovou pánvičku, ale koupenou přes internet u firmy s dobrým hodnocením a jsem spokojená
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že autorka zprávy si už za těch 10 let, kdy vypsala tento dotaz, nádobí určitě vybrala :-D :-D :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?