Trouba s výsuvem, ano či ne?

prosím zkušenější.... Máte někdo zkušenosti s teleskop. výsuvem v troubě???Jak se osvědčili a šli by jste do trouby s teleskopickým výsuvem znovu? jsem rozhodnuta pro troubu zn.Electrolux,ted jen zda vzít s či bez výsuvu.Moc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
1 vysuv vyuzivam hojne... Vic bych ji uz nepotrebovala, takze za me ano :)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě určitě taky s výsuvem :-)
Odpovědět
ja som mala 10 rocnu ruru s tel.vysuvmi, teraz sme sa stahovali a znovu kupovali aj ruru, a moja najdolezitejsia podmienka pri vybere bola, ze musi mat vysuvy! Podla mna to je super vec.
Odpovědět
určitě s výsuvem, přikupovali jsme výsuvy do trouby, mám asi 3, ale využívám hlavně jeden výsuv na maso. udrží i velkou váhu, pečeme např. lýtka, nebo krůtu a tak, a udrží to a to mám i tak těžký plech s poklicí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Výsuv máme a neumím si to už bez něj představit. Když pak dělám něco v troubě u našich, tak jsem skoro nešťastná :-D
Odpovědět
Profilova fotka
určitě ano, je to supr věc :)
Odpovědět
máme a určitě bych do toho šla znova :-)
Odpovědět
výsuv určitě ano, bez něj to zvládneš, a s ním to bude mnohem pohodlnější :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vidím, že jsem výjimka, ale já výsuvy nevyužívám a to mám dva. Stejně, když chci obracet maso, tak pekáč vytáhnu z trouby úplně ven, protože jednak nechci, aby se mi rozehřátá trouba větrala, a druhak otevřená trouba vůbec nesvědčí foliovaným dvířkům. Takže za mě - výsuvy nevyužívám.
Odpovědět
já je taky moc nevyužívám...
Odpovědět
Profilova fotka
moje dřív pálený ručičky milujou stávající troubu s výsuvem ... když podlejvám, netahám ven a nemusím se třeba s lžící manévrovat v horkej troubě - hlasuju všema deseti
Odpovědět
Profilova fotka
Výsuv určitě ano, je to neuvěřitelná pohoda. Mám 1 a bohatě stačí!
Odpovědět
Článek se načítá
Tak já budu asi taky výjimka, ale já si je nechala manželem odmontovat (pokud chápu správně, že se jedná o takové ty tyče po stranách, do kterých jde umístit pouze velký plech). Kromě tyčí, tam mám rošt, na který dávám třeba nějaký menší pekáč, který na teleskopické tyče neumístím a když jsem chtěla ten rošt dát na jiné místo, tak mi v tom bránily ty výsuvy. Takže jsem se s nimi rozloučila a mohu si tím pádem rošt dávat na jaké místo chci. Před tím mě ty výsuvy omezovaly, protože rošt do nich nepasoval. A ne vždy člověk peče na velkém plechu.
Odpovědět
Ano.
Odpovědět
Profilova fotka
1 Výsuv ano, bez něj se může stát i nehoda - u mamky jsem takhle vyklopila kachnu - myslela jsem, že má teleskopický výsuv - a to jsem ho doma ještě neměla :-) Je to fakt s ním pohodlnější :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě ano..využívám ho pořád..je to praktický :-)
Odpovědět
Profilova fotka
rozhodně ano!
Odpovědět
Měli jsme troubu od Fagoru s výsuvem, naprostá spokojenost. Teď do nového si určitě koupím s výsuvy znovu. Určitě stačí jeden. Spíš bych ještě před koupí pořešila, jestli Vámi vybraná trouba se dá dobře a jednoduše vyčistit. Tu co jsme měli se dala kompletně rozebrat a umýt, dokonce šly sundat i dvířka :-) - to mě nadchlo snad víc než výsuv :-) :-)
Odpovědět
Ještě lepší než výsuvy je vozík, mám to asi 2 měsíce a super super super.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?