Velikost spíže

Prosím, jak máte velké spíže? Máme hloubku 1170 a potřebovali bychom ji ještě trochu ubrat pro technickou...tak jestli má cenu dělat třeba 900 nebo jí úplně zrušit?
Odpovědět
Profilova fotka
Mám špajzku jen pod schody, šířka je cca těch 900, police jen na jedné straně, na druhé max něco zavěsit. (nám tedy manžel udělal ještě pod schody niku na víno, ale jinak oboustranné police nenarveš). Pošlu ti fotku do sz, není to dekorativní ;) .
Odpovědět
Profilova fotka
Tak manžel udělal celkem reprezatativní fotku, když nainstaloval police. Je to systém na konzolích, modulární, my to máme zhoršené tou šikminou, ale narvu tam hromadu věcí i na tu šířku police asi 250 mm. (vypadá to prostornější než to je ;) ).
Odpovědět
Profilova fotka
Pokiaľ je málo miesta, tak špíz zrušte, o niečo rozšírte TM a o niečo málo kuchyňu, do ktorej pridajte 1-2 vysoké potravinové skrinky s výsuvmi. Separátny špíz je moc luxusné miesto, pretože ten priestor, na ktorý sa musíte postaviť, aby ste z police niečo vytiahli, ostáva nevyužitý.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od tulda27:

Tak manžel udělal celkem reprezatativní fotku, kd…
@tulda27 Jo tak to vypadá opravdu větší :-) děkuju
Odpovědět
máme 1750x1100 a dostacujici
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od delariva:

Prosím, jak máte velké spíže? Máme hloubku 1170 a…
@delariva Za mě určitě malou spíž než žádnou. Máme 150x100cm a plně dostačuje, vše se tam schová, v kuchyni je uklizeno.
Odpovědět
Na to, abyste si tam stoupnuli a něco podali vám stačí 60-70 cm. Na poličky vám stačí 30-40 cm, jinak to bude zaskládané a nedostupné. Nejlépe udělat tam šoupačky do jádra, aby vám nezavazely dveře. Máme to podobně jako @rades89 výše, jen trochu delší (+druhý regál kolmo, takže do U).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?