Výběr spotřebičů do kuchyně? Co doporučujete?

značku kombinované lednice? značku vestavěné trouby+sklokeramiku? značku vestav.myčky? prosím o rady a díky
Odpovědět
Profilova fotka
@jendam je toho tu plné fórum zkus pohledat, ve výsledku to je stejně jedno... záleží kolik do toho chceš investovat a co se ti líbí ;-) na značce nazáleží.....
Odpovědět
Profilova fotka
v obchodě ti každý prodejce stejně řekne že dneska se spotřebiče dělají tak aby vydrželi 5let
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my jsme je vybírali minulou sobotu, náhodou se nám podařilo koupit vše od mory, ledničku, myčku, troubu i plyn. varnou desku. Nebyl to původní záměr mít všechno od jedné značky. Nakupovali jsme v jednom eshopu ve zlíně, klidně pošlu odkaz do zpravy. Vždy jsem si našla na netu nějaký článek jak koupit lednici, jak koupit troubu,...... je toho všude dost a pak se orientovala podle spotřeby a dalších parametrů.
Odpovědět
@petrsv1000 jen jsme chtěl aktuální rady a né to co bylo před 5ti lety...
Odpovědět
Profilova fotka
@jendam to bylo jako myšlený aby sis zadal otázku tam a nezakládal novou..... když je to pořád to samé, nakones si stejně koupíš co se líbí tobě a ne těm druhým....
Odpovědět
Profilova fotka
@jendam značku kombinované lednice? - AEG, BSH (Bosch-Siemens), Liebherr, Miele značku vestavěné trouby+sklokeramiku? - Whirlpool, Electrolux / AEG (to je jedna firma), BSH, Brandt, Miele (doporučuji indukci) značku vestav.myčky? - AEG, BSH, ......osobně určitě Miele pokud chces nejaké konkrétní typy napiš mi do IP :-)
Odpovědět
ahoj my jsme měli vše od miele, osobně se mi ještě líbí aeg. moru moc já osobně nedoporučuju a četla jsem to i tady na modré střeše, že trouba to nedělá jenom mojí mamce. ale i jiným uživatelům. proti pečení nic nemám, to jako upeče, ale co my teda hodně vadí, že když dopečeš maso, buchtu, asi všechno pokud teda nekyne v troubě těsto, tak ta trouba strašně páří, orosí se úplně panel, mají dokonce v návodu, že aby jsi ušetřila energii tak 10 min před koncem, máš troubu vypnout a dojde to, no to bych chtěla vidět, asi to dojde, ale ta pára je nesnesitelná. takže to chce dopéct a hned z trouby ven, jinak je to děs. a co by ještě vadí, že když se jenom trochu dotkneš trouby, mamka jí má pod deskou tak hned tam skočí prostě 180C, mají to v nastavení na pečení od výrobce. jo a ještě u trouby, nemají jí ani rok a dole jak je nerez pásek tak už to začíná reznout. no a fagor má desku, plynovou, sklokeramickou, a hrůza. museli jsme odpojit jiskru, protože jenom tam kapla troška vody a už to jiskřilo , probíjelo, volali jsme do servisu a prej to fagorky někdy dělají, no tak zapalujeme radši zapalovačem i když by to mělo jít bez toho, ale už se mi stalo že ze z toho kouřilo a měla jsem strach že to chytne.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?