Whirlpool spotřebiče. Máte zkušenost?

Jaké máte zkušenosti s touto značkou?
Odpovědět
Lednice zatím spokojenost, teď mě po 3,5 letech začala zlobit pračka. Opravář přijel, prohlédl, nahrál nový program, chybu ale žádnou nenalezl. při prvním praní po opravě začala blbbnout zase: během prací fáze se zasekává. :-( Chce to dokola spouštět znovu, někdy i navíckrát. Mám vrchem plněnou. Nevím přesně typ, snad AWE 8725? Tak nějak. Nebýt tohodle tak úplná spokojenost.
Odpovědět
Máme od nich celou kuchyň - troubu, mikrovlnku, plynovou varnou desku, myčku, digestoř a americkou lednici - vše v provozu cca od listopu a zatím bezproblémové. Známé mají taky komplet kuchyň od Whirlpool a rovněž bez problémů.
Odpovědět
My máme kuchyň čertsvě namontovanou komplet s těmito spotřebiči, a když jsem se teď informovala na pračky, tak rozmlouvají Whirlpool, že je to teď značně poruchová značka. Tvrdí, že hlavně v těch pračkách, i když o dalším sortimentu se zrovna lichotivě nevyjadřoval, ale asi ubral, když viděl děs v mých očích :-D . Tak jsem na to zvědavá, s kuchyní už nic nenadělám, ale pračku asi koupím radši jinou, potvrdila mi to i známá, že jsou poruchové... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
My taky resili spotrebice, vybrala jsem Whirlpool, pak jsem slysela spatne refence, vybrala neco jineho a v tydnu jsem byli u znameho tatky, ma elektru a rozhodne rikal Whirlpool ze je dobry a pry jsou to jedny z nejlepsich, po AEG a Siemens, tak nevim
Odpovědět
Whirlpool má prý nejlepší mikrovlnky a co se týče praček, tak souhlasím s ostatními, že nic moc. Ale opravdu záleží na kusu, jako u všeho... Nemůžu si vynachválit troubu, máme řadu Flat tu nejlepší (myslím, že 433) a je naprosto super...
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych chtela whirpool mikrovlnku.... nemá ji někdo zabudovanou do kuchyňské linky? moc by mě zajímalo nějaké foto...
Odpovědět
hhranolko, my ji máme vestavěnou, nad troubou, a vypadá to moc pěkně :-) . Foto ještě nemám, ještě tam nebydlíme a není to ještě ani pořádně umyté a také čekáme na výměnu dvířek, tak jsme to zatím nefotili, ale až něco budu mít, tak to sem dám ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
tak to pak vyfot :) dekuji
Odpovědět
Hhranolko, myslíš přímo tuhle? Ta ale není na zabudování, ne? My máme zabudovanou tuhle http://www.whirlpool.cz/amw-480-ix
Odpovědět
Profilova fotka
xpila: právě myslím přesně tu, co jsem dala, kdyby byla vestavná, tak foto nepotřebuji,.... ale moc by mě zajímalo, jak přesně tento typ mikrovlnky vypada v kuchyni,... jestli jsou nějaké pěkné způsoby vestavby... ;-)
Odpovědět
hhranolka: Jsem trubka, vůbec jsem si nevšimla té přiložené fotky...my máme tedy jinou, AMW469IX (podobná té xpily).
Odpovědět
Podle mě bude jediný problém v tom, že má otvírání dvířek jako klasická trouba, takže to asi bude dost nepraktické, pokud bude nahoře... Dneska jsem popravé pekla pomocí Crispu (koupila jsem si i tu hlubokou formu), něco mezi bábovkou/perníkem a bylo to hotové za 10 minut a naprosto dokonalé.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Ráda bych po čase obnovila toto téma. Vybírám spotřebiče do celé kuchyně, proto bych nerada koupila úplé šunty. Vím, že podobné diskuze moc nepomohou, protože názory jsou většinou vždy pozitivní i negativní, přesto bych chtěla vaše názory slyšet. U myčky a lednice mám jasno...bude zcela integrované, Bosch...jsou schované, takže mi nevadí, že nebudou ladit k ostatnímu. Vestavné trouby - horkovzdušnou a mikrovlnku , varnou indukční desku a digestoř bych chtěla v jednou designu od jednoho výrobce a to je problém. Kde se mi to podařilo nějak sladit je právě značka Whirlpool. Problematická je právě vestavná mikrovlnka, která je u většiny výrobců hodně drahá (cenově mně dostupné jsou u Whirlpool, Mory...). Bohužel všude slyším nebo čtu, jak je špatná...v současnosti. Dříve prý byla kvalitnější.Já mám lednici 12 let Whirlpool a jsem spokojená, zatím neměla poruchu, jen mírně korodují okraje, ale na to už má snad po letech nárok. Je to skutečně podložené, že šla ta whirlpoolka tak s kvalitou dolů, nebo jen na netu kolují mýty a nepravdy?
Odpovědět
@kirik Ahojky, tak my máme lednici a pračku už 10 let a bez závad ;-) Ted jsme zařizovali novou kuchyn a máme naprosto vše od whirlpoolu a zatím naprostá spokojenost :-) Známý mají také komplet vše už 5 let a také naprostá spokojenost. Měla jsem na výběr 3 značky ale troubu s mikrovlnkou má whirlpool krásně vyřešenou a tak vyhrála :-D Ale myslím si že je to od člověka, každý najde problém na něčem :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@puckal Já mám takový pocit, že se po netu šíří fámy i co se týká kvality výrobků...že lidé šíří to, co přečtou, bez nějaké své vlastní zkušenost. Jasně, že poruchový spotřebič se najde u každé značky. Klidně bych šla do Bosche, ale tam je problém ta mikrovlnka a taky design se mi moc nelíbí. O Electroluxu jsem v poslední době slyšela dost negativního. Na Miele, AEG nemám. Vybírám z Whirlpool, Mora, Fagor...nevím. Třeba i pračku Candy mám 10 let bez jediné poruchy. Těm úplně levným značkám se chci vyhnout, ale nevím, jestli jim nekřivdím.
Odpovědět
@kirik Ohledně Fagoru, ten jsem měla v minulé kuchyni troubu a mirkovlnku+desku a digestoř, nebyla žádná porucha. Ale když jsem vybírala, tak byl mezi favoritama taky, než jsem ho viděla naživo v autor. prodejně, mikrovlnka s troubou k sobě neladily, a na desce za pěkné peníze byly umělohmotné knoflíky ale vypadali na ní jak pěct na oko.... proto nakonec sice dražší whirlpool. Moru jsem ani nechtěla protože nedělají vše. Já mám prostě trouba+mikr.+deska+digest+myčka+stará lednice ale ted budeme kupovat americkou a také whirl. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@puckal Tak to jsem moc ráda, že slyším i nějakou chválu.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak pračku bych si znovu nekoupila po roce a půl oprava za 4.500,- ještě že je to záruční :-S Ale co bude za další dva roky jestli se to udělá opět-jako že je to hooodně reálné to nevím,asi koupíme rovnou jinou |-|
Odpovědět
Profilova fotka
My máme vestavěnou lednici a spokojenost, akorát máme občas mokro pod šuplíkama v ledničce, ale to je asi tím samoodmražováním :-)
Odpovědět
My objednali vse od Wirp. do baracku.
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlina05 A máte s touto značkou nějaké zkušenosti?
Odpovědět
nemame,snad nas mile prekvapi...
Odpovědět
aj my mame vsetko okrem digestora od Whirlpool. Zatial neviem posudit lebo su zabalene :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme od Whirlpoolu všechny spotřebiče v kuchyni a pračku - už skoro 5 let. Zatím se nám nic nepokazilo, se vším jsme moc spokojení. Někdy má člověk třeba smůlu na špatný spotřebič, který dokola reklamuje, nám se to nestalo :-)
Odpovědět
my mame doma od whirlpoolu vsechny kuchynske spotrebice i pracku. Po 10ti letech se prepalila u vestavne trouby tepelna pojistka a po 11ti letech se prestala tocit pracka. Opravy mi prisla neekonomicka tak jsme ji vyhodili a kopupili opet whirlpool. Po těch letech uz mela narok. Proti whirlpoolu nereknu kriveho slova. Neni duvod.
Odpovědět
pojistka tedy stala 65,-Kc tu jsem vymenil sam. Vyhodili jsme pracku :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Holky,máme myčku Whirlpool,rok.Už nám hlásí nějaké chybky...pořád F3! Nemáte někdo podobnou zkušenost? O jakou jde závadu?
Odpovědět
@pavlina05 Ahojky. Volej na servisní linku - 840 111 312. Jsou tam milý, ochotní. Možná budou chtít číslo výrobku nebo tak něco. Vždycky mi poradili - i když to byla blbost :-D Seznam závad našel můj manžel někde na netu, ale doma budeme až tak v sedm .... My taky jednou měli nějakou "F" chybu a byla to servisní nádoba. Zavolej na tu linku, budeš klidnější :-)
Odpovědět
@pavlina05 RESET myčky Reset myčky proveďte vždy, když se chyba zobrazí. Je to první krok k možnému odstranění závady. Reset se provede přidržením tlačítka start programu na dobu 3 až 10 vteřin v závislosti na typu myčky. Chyba FA Nesprávné nastavení tvrdosti vody nebo typu mycího prostředku. Pokud jsou tyto údaje chybně nastaveny a v nádržce máte sůl, pak dochází k nepřiměřenému pěnění a zobrazí se FA. Chyba F2 Jedná se o únik vody do havarijní nádrže novějších typů myčky. V některých případech postačí myčku úplně vylít, nejlépe dnem vzhůru, a poté ji nechat alespoň jeden den otevřenou vysušit. Chyba F3 Porucha ohřevu vody. V myčce může být hodně pěny nebo můžou být ucpaná ramena či hlavní filtr. Porucha topného tělesa nebo teplotního čidla je však pravděpodobnější. Chyba F4 Závada vyčerpávání vody ven z myčky. Zkontrolujeme filtr v myčce, hadici a sifon, kam je napojena. Též možná porucha senzoru nebo čerpadla. Chyba F5 Problém s motorem čerpadla. To se točí nesprávně nebo nefunguje vůbec. Chyba F6 Jedná se o problém s přívodem vody. Překontrolujeme, zda teče z přípojného místa voda, potom hadici a sítko v místě napojení na myčku. Chyba F7 Porucha průtokoměru přívodu vody. Provedeme stejné kroky jako u chyby F6. Chyba F8 Závada hladiny vody pravděpodobně způsobená nadměrným pěněním v myčce nebo poruchou čidla.
Odpovědět
@veronika.deskova moc díky,tak jak píšeš,chyba v ohřevu vody,tak dojede servis.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?