Leské obklady do koupelny, ano či ne?

Profilova fotka
Dnes jsme narazili na krásný obklad do koupelny, jen je lesklý.Sami jsme zatím měli vždy jen matný, či pololesklý, ale vždy s matnou podlahou.A k tomuto obkladu je podlaha lesklá... Takže by mě zajímaly Vaše zkušenosti s lesklou podlahou v koupelně,neb manža tvrdí, že to bude hodně klouzat, zvláště při vylézání z vany.Prý si na tom rozbije " ústa"... :-D Díky za jakékoliv postřehy z reality...
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu nemáte nikdo zkušenost??? :-(
Odpovědět
Profilova fotka
leskou podlahu neeee, obklad ano. na leskly je videt vse, musis to furt stirat
Odpovědět
Profilova fotka
Já hlasuji proti lesklé podlaze i obkadům. My máme podlahu matnou a lesklé obklady a je to fakt za trest. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ono jde o barvu, my mame bile leskle a uplne ok
Odpovědět
Profilova fotka
kristi, my máme právě taky bílé a už bych do lesku v koupelně nešla. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
aha, tak ja nevim, my se spis koupeme nez sprchujeme, tak to nikam nestrika...a vezmu to max. tou mikrohadrou a v pohode
Odpovědět
Gigi - mám osobní zkušenost (naštěstí ne z vlastní domácnosti), ale do lesku bych nikdy nešla. Nemůžu říct, že by podlaha klouzala nějak víc než při matné dlažbě, ale v tom sprchovým koutě to bylo fakt za trest. U vany jakž takž - sice jsem je musela utírat, ale šlo to, ovšem v tom koutě to bylo pořád místo lesku matný - a představa, že po každém sprchování bych to musela otírat, tak z nich ani nebudu mít radost. Koupelnu jsem uklízela fakt denně a ty dlaždice jsem umývala tak 1x za týden až 14 dní přinejmenším cifem a pak vyleštit. Byly šedo-bílé, takže ještě asi to nejmenší zlo. ;-) Fakt je, že je to krásný. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za názory.Sama jsem měla v minulé koupelně lesklý obklad v kombinaci s mozaikou a neměla jsem s údržbou problém.1x týdně jsem zdi přejela mikrohadrem a lesk, jak blázen... :-D ale měli jsme jen vanu, u sprcháče to musí být horší, to je fakt. Jen dlažba byla matná... Dneska mě pobavila kolegyně, když jsem v práci sondovala, kdo má lesklou podlahu.Mám prý doma říct, že stejně bude manžel vylézat z vany na rohož, kobereček či něco jiného.Takže prý nemusí mít strach... :-D :-D :-D No ,snad ještě za těch pár měsíců, co máme čas na rozmyšlenou ten lesklej obklad dostanu z hlavy..Zatím mi tam sedí a ne a ne odejít z myšlenek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme rohovou vanu, která je zároveň sprcháč - v kombinaci se zástěnou - znáte to, dělá to Ravak. A i když bydlíme téměř 4 roky, tak jsme ji ještě nenapustili, nějak není čas, sprcha je rychlejší a kapky jsou všude a dostat dolů to moc nejde. Naštěstí máme bílé obklady se zelenou mozaikou. Tmavší lesk by byl asi fakt na sebevraždu. Nechci být otrokem své koupelny, takže pokud se budeme stěhovat, tak určitě dám matné všude.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Mě osobně se lesklé moc nelíbí, nevím no, nějak jsem jim nepřišla na chut, ted právě přemýšlíme nad rekonstrukcí koupelny. A tak se dívám co kde, jaký, hlavně něco za nějaké dobré peníze. Tady v Praze ty ceny jsou mazec.
Odpovědět
kerolina, to jsou, ale dá se vybrat, taky jsme tam sháněli. Můžu ti poradit, mrkněte sem levnedlazby.cz. Ceny jsou fakt příznivé a je z čeho vybírat. No uvidíš, třeba se vám to bude hodit. My si tam vybrali a jsme spokojení. Jinak pro lesklé obklady taky moc nejsem :) ale každému se líbí něco jiného. Když už tak obklady lesklé, podlahu ne e 8-)
Odpovědět
@kerolina v Praze neni draze ,jen musite umet hledat a vyber prodejen je ohromny :)
Odpovědět
Článek se načítá
No mě teda příjde, že je právě :) Ale děkuji za tip. jdu se na to hned podívat. Snad seženeme něco pěkného :) těším se, až to bude hotové.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?