Máte koupelnu z obkladů Rako Vanity ?

Máte někdo již hotovou koupelnu z obkladů Vanity? Prosím o inspiraci. Je jedno zda zelenou, nebo modrou kombinaci. Kdo můžete, dejte mi sem odkaz na vaše fotečky.Děkuji
Odpovědět
Obnovuji otázku, také bych ráda viděla koupelnu s tímto obkladem.Hlavně modro-fialkovou kombinaci. Za případný odkaz na fotečky děkuji
Odpovědět
ahojte, ja mam Vanity, zelenu kombinaciu a som velmi spokojna. Byvam sice este len kratko, ale paci sa mi stale a velmi :-)
Odpovědět
Také mne začíná tento obklad zajímat... ;-) Byla by nějaká inspirace?
Odpovědět
holkyv albu mám ty fialové, není to sice naše koupelna, ale na ukázku to možná pomůže @pajiji @ewelina
Odpovědět
teď nedávno jsem narazila v tomto albu: http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/b... snad se autorka nebude zlobit, že hážu odkaz, ale opravdu povedená kouplenička z Vanity :-) já bych ráda obkládala na výšku nebo případně kombinace - na šířku na výšku, ale taky jsem ještě u nikoho neviděla
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, taky máme "už" pár měsíců Vanity, kombinace se zelenou, foto má v albu ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, koupelnu máme obloženou,ale zatím nepoužíváme. Z obkladu jsem nadšená a těším se, až zaklapnem strop a usadíme vaničku. Máme Vanity hnědo - zeleno - krémovou. Bohužel jsem neměla možnost vizualizace, tak je obklad jen do pruhů. Juknout se můžete v mém albu http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/t... Další fotky budu průběžně doplňovat :-)
Odpovědět
ahoj holky, u nás to vypadá na bílý obklad Vanity, jen a jen bílý a nic jiného... :) Koupelnu máme malou v bytě, takže nechci nic tmavého a priorita je, aby byla koupelna naprosto neutrální, doplněná třeba barevnými ručníky a variabliní... takže akorát hledám nějakou pěknou dlažbu k té bílé... šedá nebo hnědošedá nebo něco podobného... Má ještě někdo Vanity jen bílou?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Budeme mít koupelnu Rako Vanity, hnědá (i když podle mě je to spíš do šeda), bílá, žlutá (ta žlutá mi taky moc žlutě nepřijde), jak říká @aktebalka chci to neutrální, abych mohla dolaďovat podle nálady ručníky apod. Dlažbu budeme mít tu světlou, co je v nabídce k obkladům. Zatím jen vizualizaci mám v albu! :-)
Odpovědět
Obě koupelny budeme mít o Rako Vanity. Spodní bude zeleno-šedo-bílá, koupelna v podkroví pak bude modro-fialovo-bílá. Zatím máme hotové jen vizualizace, stavět budeme až na podzim.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ráda bych obnovila dotaz, zda nemá někdo další foto svojí koupelny z obkladů Vanity :-N
Odpovědět
Článek se načítá
Máme koupelnu z Vanity v kombinaci hnědá-zelená-béžová. Vypadá to moc hezky :-)
Odpovědět
Ještě není dokončená, ale posílám alespoň to, co už máme.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky by mne zajímal obklad Vanity, ta modrofialová... nikdo nemá?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mam Vanity obklad bílý, modrý pruh svisle dolů, ze dvou dlaždic, pred ním je žebřík, pak další modrý pruh svisle o třech dlaždicích, kde jsou umyvadla, jinak celé bílé a dokola ta fialová listelka.Na podlaze mam třpytivou dlažbu Rako Spirit šedivo modrá.Fotku zatím nemam, ješte není úplě hotová, vana je obložená bílým obkladem a fialovou listelkou.Nikde jsem to takhle neviděla, vymyslela jsem to se ségrou a líbí se mi to.Koupelna má 10 m2.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Obnovuju dotaz - nemel by někdo foto Rako Vanity, zejména kombinace modro-bila? dekuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?