Obklad Ravak Defile, máte zkušenost s údržbou?

Moc se mi líbí tento obklad. Váhám jakou udělat podlahu. Prosím o Vaše zkušenosti s údržbou. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Nemá to být RAKO Defile? Máme ho v koupelně, klidně koukněte na fotky. Máme tu nejsvětlejší a nejtmavší verzi. Jinak moje rada - vytírat určitě po směru drážek :-D
Odpovědět
jo jasně RAKO :-D
Odpovědět
Někde jsem tady četla, že by si ho už nikdy nedali, že je na něm všechno vidět, každá kapka ale je prostě krásnej :-D ...petrasafr... krásná kuchyň
Odpovědět
Profilova fotka
@aneta15 Díky :-) Na tom světlým není vidět nic, na tom tmavým mi nepřijde, že by byly vidět kapky, ale třeba spárovačka se z toho myla špatně, ale napotřetí to už bylo taky dobrý. Jinak povrch je to strukturovaný a hrubý, tak s tím se musí počítat, že údržba bude horší než už hladkého lesku :-) Jinak dlaždice neskutečně křivý, je to pravda, že obkladač si s tím musel vyhrát, vždycky si rozložil dvě krabice a vybíral, který dvě obkladačky se mu vedle sebe hodí, aby jim netrčely rohy nebo aby nebyla křivá spára, takže na obkládání je to pakárna.
Odpovědět
máme taky tu nejtmavší v zádveří, takže tam neni šetřená - bláto, písek, voda, protože zatim je to tu stavba a je to OK, jen jak to usnech, vyluxuju to a vytřu.....jak psala Peťa, musí se to brát po směru drážek, to jede samo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aneta15 Formát 30x60 je do luku, nedá se s tím skoro dělat, zkušenost ze dvou domů. A líp se luxuje, než vytírá, což už tu také padlo.
Odpovědět
Profilova fotka
@hugo58 Dělat se s tím dá, to bych zas tak paní neplašila :-) jen musí být obkladač hodně šikovný a poctivý a fakt si s tím pohrát, aby to k něčemu vypadalo :-) Náš obkladač říkal, že Defile obkládá docela často a ví, že si musí pár krabic rozložit a skládat to jako puzzle ... hledat dvě, které k sobě padnou :-)
Odpovědět
Taky máme Defilé a mimo problémů s kalibrací jsme nic jiného řešit nemuseli.Jsem maximálně spokojená,moc se mi líbí a doporučuju u něj ctít zásadu "méně je více"
Odpovědět
Profilova fotka
@aneta15 My máme v koupelně na podlaze tu nejtmavší a na stěnách bílou (mám foto ve fotoblogu). Máme tvrdou vodu a na té tmavé to jde vidět, světlá v pohodě. Jen mám špatné zkušenosti s mycíma přípravkama na tvrdou vodu. Na té tmavé dlažbě zůstávají skvrny a to mě hodně mrzí! Nějak s tím kamenem bojovat musím! Jako kdyby to narušovalo glazuru! A normálním šetrným přípravkem kámen z umyvadla a baterií neumyju :-p Navíc byly obklady hodně zvlněné a měly i uštípané rohy :-( Takže kvalita nic moc :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, jakou dáváte u defilé podlahu? díky za tipy
Odpovědět
zkuste juknout tady http://www.modrastrecha.cz/diskuse/po...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?