Proměna obkladů barevným nátěrem. Máte zkušenost?

Uvažujeme o změně v koupelně, určitě chceme vyhodit sprchový kout a dát menší rohovou vanu. Při té příležitosti bych samozřejmě nejradši zbourala celou koupelnu a vymyslela jí úplně jinak, ale nejsou na to peníze a nechce se nám do velkých stavebních úprav :-| Obklady jsou hnědé, béžové, dvě listely, nebo bombáta, nebo jak se tomu říká :-D všelijaké vzorky, no vůbec se mi nelíbí. koupelna je malá a tmavá, chtěla bych jí rozsvítit! Máte prosím někdo zkušenost s natíráním obkladů nějakou barvou? Moc děkuji za odpovědi!
Odpovědět
Profilova fotka
S barvou zkušenosti nemám, ale známá si dlaždičky přelepila takovou omyvatelnou samolepící tapetou s dekorem dlaždiček a vypadalo to docela dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
.. Nevím jak barva, ale u nás v práci nabízeli šéfové profesionální nástřik nějakou dobře držící omyvatelnou barvou... Viděla jsem to už o někde v čekárně u dr.. ale musela by jsi sama pátrat více.... já osobně bych se stějně trochu bála, aby se to neloupalo.... a jinak je to asi čistě osobní záležitost a názor , ale sprchy bych se nikdy nevzdala!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@v.kucabka Koukala jsem do tvého alba a osobně bych to nechala tak jak je. určitě existují barvy, které se na obkladech udrží, ale v tomto konkrétním případě se obávám, aby to neudělalo špatnou službu - víc škody než užitku - alespoň z estetického hlediska...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?