Kde se dá sehnat TV stěna?

holky, nevíte kde bych mohla sehnat podobnou TV stěnu? http://www.modrastrecha.cz/album/view... foto jsem našla u ivett v albu (foto č. 29), ivett ji ale odněkud okopírovala, takže bohužel neví kdo ji vyrábí...Díky všem za tipy!
Odpovědět
Profilova fotka
dej si do vyhledávače na netu TV PANEL a něco ti určo vyjede jinak doporučuju najít si obrázek a nechat udělat u nějakého šikovného truhláře, jako my 8-)
Odpovědět
tak to vím úplně přesně neb jí budeme taky mít.. najdeš to na nabytekriha tohle, jen je to jen jeden panel a bílej..když koukenš do ceníku vč.rozměrů tak to najdeš http://www.nabytekriha.cz/bytovy-naby...
Odpovědět
jen na tom tvém odkazu je ta stěna nižší..no uvidíš v tom ceníku..my budeme mít nižší a s tím jedním pořadačem CD nahoře+dole 3skříňku...viděla jsem to i v reálu a je to fakt moc hezký ;-)
Odpovědět
haha tak te´dkoukámna ten tvůj odkaz a vlastně je to něco jiného..ale dost podobnýho..tak pardon :-N
Odpovědět
něco hodně podobného jsem viděla v midi, nebo jak se to jmenuje, v průhonicích-čestlicích, sídlí tam i jninterier, a prodávají tam boconcept, což je teda hodně drahá sranda. co takhle zkusit truhláře? vyjde to na 100% daleko levněji než v nějakém designovém interierovém studiu.
Odpovědět
tak ne midi ale modo :-S
Odpovědět
diky za tipy. S truhlari nemam moc dobrou zkusenost - 2x jsme si nechali delat nabytek do obyvaku {skrinku pod TV a barovou skrinku} v soucasnym byte {pokazde to byla jina firma} a moc jsme s manzelem spokojeni nebyli :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ivett • Dnes o 12:40 http://www.modrastrecha.cz/album/view... Prosím, viděl jste to někdo někde v reálu, nebo to budu muset nechat dělat přímo na zakázku, díky moc za info... ;-) dalia • Dnes o 13:07 Ahoj, je to krasny, ale myslim si, ze to je prace na zakazku ivett • Dnes o 13:12 Taky si to myslím, ale za pokus nic nedám, třeba se ještě někdo ozve :-) Díky... mariaha • Dnes o 13:42 ahoj, nieco podobne som videla v BA v Drevone. Ale bolo to neskutocne drahe
Odpovědět
Profilova fotka
kamoska odsud, Elis0909 si to nechava delat na zakazku, myslim, ze seriovka asi neni
Odpovědět
jé, díky, tak na stránkách nabytekriha to fakt je, v "ceníku vč. rozměrů", je to tam v několika možných provedeních a myslím, že cena 12tisíc (za tu konkrétní, co jsem měla v albu) je ještě docela přijatelná, čekala jsem větší pálku, super... x-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?