Sedačka Kivik, Ikea. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenosti se sedačkou Kivik z Ikey? Mám v plánu koupit dvousedák+lenošku.
Odpovědět
Profilova fotka
@alex01 taky bych byla zvědavá na zkušenosti, ale řekla bych, že nikdo asi mít nebude, neb myslím, že je to novinka... ?
Odpovědět
Ahoj, moje obě sestry mají od cca září a obrovská spokojenost, sama si ji právě taky plánuju koupit. Je pohodlná, vejdou se vedle sebe pohodlně 3 lidi a dá se sedět i na opěrkách. A hlavně, sedáky se ani nehnout, což se o mé současné pohovce říct nedá :(
Odpovědět
Profilova fotka
my ji máme od května a je supr, jen nám dost vrže a to se na ní spalo všehovšudy pětkrát. Tak nevím, čím to může být, ale stačí když si někdo jen poposedne a vrže fakt hodně. Jinak je suprová, pohodlná, velká.. I nás pes si ji oblíbil :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Prosím zkoušel jste někdo prát potahy na sedačku KIVIK i když je tam u nich napsáno jen chemické čištění? Jedná se mi o ty dražší potahy.
Odpovědět
Máme tuto sedačku KIVIK http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... a jsme s ní naprosto spokojení!!! :) 3 měsíce jsme na ní i každý den spali a v pohodě. Potah jsem prala v pračce a bez problému se dal opět na pohovku natáhnout. Sedačku můžu jenom doporučit! :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
@mojeuzivatelskejmeno AHoj, chcela by som sa spytat, ako hodnotis sedacku takmer po roku. Uvazujeme nad nou, tak hladam ludi so skusenostami s nou. Vopred dakujem za odpoved. Maca
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?