Sedačka Trevi z Polska, máte ji někdo?

Máte někdo nábytek, zajímá mě spíš jen sedačka z Polska? Našla jsem si pohovku TREVI a nevím proč, myslím si, že je to polská sedačka. Rádi bychom zajeli na jaře do Těšína a okolí, ale nevím, kam se obrátit. Nemyslím takové sedačky z plyše a dřevěnýma rukojeťma, které se prodávají na tržišti a okolí.. Něco modernějšího..Byla bych moc ráda, kdyby se někdo našel, kdo si sedačku kupoval v Polsku a má odkaz na fotoblog. děkuji
Odpovědět
My máme v plánu kupovat sedačku v Agata meble v Rybniku. Chceme koženou, už jsme se tam byli i podívat a v průměru je cena cca o 10tis. levnější než u nás. Kožená vypadá kvalitně, ale moc bych nevěřila těm ekokůžím. To jsou v podstatě koženky a ty se po roce začnou trhat. Mají i webové stránky, zadej do vyhledávače. ;-) Ale vyobrazená nabídka moc neodpovídá, v obchodě mají toho více a mnohdy úplně jiné kusy. ;-) Takže nejlepší je se zajet osobně podívat.
Odpovědět
děkuji, Rybnik taky není od nás daleko. Pojedeme z Ostravy. Jsem ráda, za každý typ, protože moc nakupovat v Poslu neumíme. Teď jsme byli párkrát v Castoramě, na tržiště jen vyjímečně do Zabělkova, ale jinak jsme na to leví. Moc děkuji, určitě se na stránky kouknu.
Odpovědět
Ještě se tady jednou vrátím. Dívala jsem se na stránky a není to špatné. Jestli říkáš, že mají toho dost i na prodejně, což je u sedačky docela podstatné ,určitě se tam podíváme. Ale bojím se, že jsem sice psala na jaře, ale to jsem trošku přehnala. Jestli v létě nebo na podzim budu ráda. Jsem ve výběru a v plánech hodně dopředu oproti pracem, které nám jdou pomaleji než bychom si představovali. Takže sedačka na jaře ještě nebude. Ale jestli mi tady písneš své poznatky až tam pojedete budu moc ráda.
Odpovědět
@knapikovad No my taky moc nenakupujeme v Polsku, ale uvažujeme - vzhledem k našim cenám, o tom, že začneme i potraviny jezdit nakupovat do Polska. Je tam vesměs všechno levnější, než u nás. Každopádně benzín už nakupujeme jenom v Chalupkách a vychází tak o 2-3kč levnější na litru než u nás. Tip na obchod se sedačkama mi dala kolegyně. Je to obchod něco jako u nás Sconto... je na dvě patra a v podstatě to jedno patro jsou sedačky. Ale mají je rozdělené na textilní a ekokůže - ty jsou dole a v druhém patře jsou ty kožené. Já bych řekla, že jich tam je vystavených dost a určitě si vyberete. Ta naše, co máme vybranou (ale taky budeme kupovat asi až v květnu) je kožená, rohová, s možností opření se v obou "křídlech", ne jak to u některých sedaček bývá, že ta jedna strana je jen na nohy, ale už se tam neopřeš, je s úložným prostorem, ale teď nevím, jestli je rozkládací, ale myslím, že ne. Plus k tomu ještě budeme brát taburet a vyjde nás to na cca 6tis. zlotých.
Odpovědět
My jsme si před téměř třemi lety pořídili rozkládací sedačku do našeho dosavadního bytu v Polsku na trzích v Zabělkově, vystavuje tam pravidelně pán, co je vyrábí (mimoto třeba i kuchyňský nábytek), cena levná a s kvalitou jsme také spokojeni. Do Polska mimoto jezdíme jednou za čas nakoupit potraviny, příp. květiny apod., opět do Zabělkova. Cestou míjíme jednu benzínovou pumpu, rádi bychom si natankovali levněji, ale je tam vždycky mraky lidí tak to vzdáváme jak to vidíme :-( @alcar můžu se zeptat, co je to za obchod?
Odpovědět
@alcar aha už jsem si všimla názvu obchodu výše :-)
Odpovědět
mimochodem sedačku ze Zabělkova mají i tchánovci - jsou to roky roky co jí mají a spokojenost
Odpovědět
@ostravanci Ty myslíš tu benzinku v Chalupkách, ne? Ta je od firmy Orlen, která vlastní i naši Benzinu. Je tam kvalitní benzín, ale je fakt, že ve dnech, kdy jsou trhy tam je hodně lidí a ne jednou se stalo, že jim tam benzín došel. Manža to má po cestě do práce, takže u nás je nákup v pohodě. :-) V Zabělkově jsme se na trhu jednou dívali na jídelní židle, které se nám líbily, takže ty koupíme asi tam. Sedačku v tom Rybniku. ;-)
Odpovědět
Do Zabělkova jedeme tak 2x do roka na tržiště pro kalhoty pro mažela. Do toho rohového obchůdku. Na podzim jsme tam byli na oblek pro syna na stužkovací večírek. Při té příležitosti taky něco od potravin koupím. Ono jde spíš o to, že přes týden jsme v práci a o víkendech na chalupě. Ale ještě k tomu benzínu, my tankujeme doma, máme služební auto, ale kdysi když byl benzín u nás drahý, tak jsme tam na benzín jezdili taky a na nějaký statek. Moc Vám to holky nepopíšu, jen vím, že od toho rozcestí co je směr Bohumín a Šilheřovice směrem na Zabělkov se odbočovalo do leva. Možná v půli cesty, to už fakt nevím přesně. Byl tam benzín levnější a hlavně tam nebyly fronty. Ovšem jak kvalitní to taky nevím, ale nikdy jsme neměli problém. Možná vám místní poradí pokud budete chtít. Ještě se vrátím k té mé pohovce TREVI, volala jsem do Karvíné do prodejny Falco, jestli jsou jen internetový obchod nebo mají i prodejnu. tak mi řekla paní, že mají i prodejnu a tu mou TREVI měli ještě v lednu vystavenou. Ale samozřejmě neví, jestli ji budou ještě někdy mít. Jinak je Polská, ale ne prý od hranic. Takže držím palce v nákupu a někdy tu zase kouknu na info
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Chtěli bychom koupit kuchyňské židle v meble Agáta v Rybníku, má někdo tip, zda je tam ke koupi něco jiného než u nás? damilka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?