Sedačky od Fy Phase. Máte prosím zkušenosti?

Profilova fotka
Mám prosbu. Zvažujeme koupi sedací soupravy od toho slovenského výrobce a ráda bych zjistila nějaké zkušenosti (kladné i záporné :-) )
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
Nikdo nemá, nezná ?? :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu nikdo? :-D
Odpovědět
ahoj bobulle, kuk sem http://www.modrastrecha.sk/forum/tema... ... aj my mame vyhliadnutu phase sedacku :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
My moc poskojení nejsme. Měli jsme sedačku ani ne rok a v místech, kde se nejvíc sedělo byly prosezené opěráky, praskly asi tři stehy švu, pak začala i vrzat, potah se na jednom sedáku vlnil, hrany opěráků se jakoby pokrčily a potah se nám zdál ošoupaný (házelo to stíny)...navíc jsem se nechala unést novinkou - potah nanovel a údržba není tak bezvadná jak se zdálo. Ale ja pravda, že je zase lepší než u klasické látky. No každopádně jsme reklamovali a v tomto ohledu se výrobce zachoval skvěle. To vrzání byla prasklá kostra, kterou opravili, vyměnili molitany v opěrácích a komplet přešili potah. Takže máme v podstatě novou sedačku. Nevím, zda jsem takový puntičkář, ale vadí mi, že po pár dnech sezení se zase vlní potah, opěráky maličko v hranách ztrácejí tvar (když má někdo polštáře místo molitanů, taky to nedrží tvar) a taky se mi zdá, že ten potah už není tak precizně ušitý, ve dvou švech se jim to zřasilo ]-( Tak nevím, jestli časem zase budeme reklamovat, protože stále sedíme na stejných (oblíbených) místech a ten molitan se zase prosedí. Paní co nám to prodávala říkala, že jsme jediná reklamace...tak buď máme smůlu nebo je to ostatním zákazníkům fuk, ale mně tyhle vady fakt štvaly a v budoucnu (pokud se to zase stane) zaše štvát budou :-N Jsem zastánce, že věci se mají užívat, nesnáším potahy v autě, na sedačkách, podsedáky na židlích a podobné věci, které mají původní potah chránit, ale zatím jsem ve fázi, kdy jsem na sedačku potah prostě dala, aby nám ta "novost" chvíli vydržela :-D
Odpovědět
Profilova fotka
teda ty jsou hezky, o te firme jsem vubec nevedela :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Profilova fotka
Obnovuji téma...máte někdo? Jak jste spokojeni?
Odpovědět
Taky jsem si vyhlédli sedačku Phase a ted čekáme na zhotovení.Když jsem brouzdala na internetu,tak ohlasy byly převážně kladné,tak doufám,že nás nezklamou.Je tam i dost dlouhá záruka 4 roky a za tu dobu snad poznáme zda je sedačka kvalitní.
Odpovědět
Profilova fotka
@bulina21 já v ní ještě neseděla, chystám se do Brna navštívit jejich prodejnu, tak jsem zvědavá. Musím vyčkat na nějakou slevu, snad se to zadarí. Jakou jste vybrali?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@googleadsense1 Kdybys tam nepracoval, ze?...
Odpovědět
Sedačku od Phase máme asi 2 měsíce. Vybrali jsme jí na prodejně v Liberci, kde se o nás skvělě postarali ale dál už to nebylo zase tak příjemné. Čekali jsme na ní ještě asi 3 týdny po termínu uvedeném na objednávce. Domů Vám ji pak zdarma nepřivezou - museli jsme zaplatit několik stovek za odvoz po Liberci. Co se týče kvality, tak první překvapení po rozbalení bylo, že na polštáři a sedáku byly nedotažené švy, takže to dělalo nepříjemnou a viditelnou díru - nevím jak to mohlo ujít 2 podepsaným zaměstnancům, kteří sedačku kontrolovali. Dále po sestavení začala při dosednutí vrzat - asi je to tím, že do spojů se mají vložit kousky tkaniny, která měla být součástí balení ale nebyla! Švy jsme reklamovali a zhruba po měsíci přijel technik, který si polštář a podsedák odvezl na Slovensko a vše přišlo opravené do 14 dnů. Co se týká potahu, tak jsme si zvolili Nanovel - je neskutečně příjemný na dotek a teplý. Zdá se, že je určitě náchylný na poškrábání a na vytahání ale vypadá velmi dobře. O další zkušenosti se rád podělím. PS zkušenost jsem chtěl napsat i do příspěvků klientů na firemních stránkách ale příspěvky si vybírají a kupodivu jen ty kladné :o)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
@david987 můžu se zeptat, jak jste po čase se sedačkou spokojeni?
Odpovědět
Profilova fotka
Oživuji tema - chystáme se sedačku koupit. Jaké máte zkušenosti s různými tkaninami na potah? Právě rozhodujeme, kterou látku zvolit, kůži nechceme.
Odpovědět
Profilova fotka
@atrama @dzejnyy sedačku od nich máme cca půl roku a zatím jsme spokojení, byla to láska na první posez :-D Kůži sme také nechtěli ani tu obyč látku, máme ten lepší potah, ale nevím jak se jmenuje, jinak vypadá kvalitně a hlavně je pohodlná ;-) fotky mám v blogu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dzejnyy @petrsv1000 díky, já mam už sedačku objednanou, nakonec také Comet, ale ne látku Napoleon, ale letos novinku, DOCK. Čekám, že do 14 dnů by mohla být hotvová, objednávala jsem na veletrhu v Brně, kde byla 20% sleva... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@atrama @petrsv1000 @dzejnyy Já chci od nich taky sedačku, bílou kůži, ale nejprve se chystám navštívit prodejnu, abych je okoukla na živo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@atrama jj tak asi Napoleona máme ;-) na netu si můžeš i sledovat v jakém stádiu je výroba vaší sedačky ;-) @raduska736 jj určitě je dobré navštívit prodejnu a vyzkoušet je a pak vyčkat na slevu :-D pokud nespěcháte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrsv1000 Nene, nespěcháme, já jsem blázen, vybírám a zařizuju dopředu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@raduska736 do kůže jsme nechtěli, to by mě ta sestava, co jsem chtěla asi finančně doma neprošla a moji chlapi jsou čunátka :-) ta látka co jsem objednala, je nová, sama jsem na ni hodně zvědavá...na veletrhu jsem ji viděla na vzorníku, měli ji v jiném odstínu i na sedačce, tak snad jsem neprohloupila...
Odpovědět
Profilova fotka
@raduska736 no právě já ji viděla loni na veletrhu a tam dávali letos celkem pěkný slevy, tak jsem ji byla objednat tam
Odpovědět
Profilova fotka
@petrsv1000 sleduji, mám tam 70% ;-) už se to blíží...
Odpovědět
Profilova fotka
@raduska736 tak to můžeš v klidu vyhlížet akce :-D @atrama Ten Napoleon je suprovej, nechá se čistit jarovou vodou a je na dotek hodně příjemnej, hlavně teplej ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@atrama Tak my budeme mít jen takovou "malinkou" :-) Ne, 3-sed s jednou podpěrkou a k tomu otoman, bude mít 275 cm, cena na netu jak jsem ji počítala cca 50 tis. Kdyby byla možná nějaká sleva, byla bych ráda, líbilo by se mi ještě k ní křesílko nebo minimálně taburetka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrsv1000 :-D A kde se hlídají? :-D Na jejich stránkách?
Odpovědět
Profilova fotka
@raduska736 no já mám 3 sedák, otoman, taburet a lenošku... ;-) cena po slevě v látce exclusiv a se 4 letou zárukou 57 tis. Doprava zdarma, tak jsem zvědavá... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrsv1000 @raduska736 My právě už vybíráme nějakou dobu, ale teď do pátku mají slevovou akci. Už jsme se byli 2x podívat na prodejně, dneska chceme zajít se vzorkama potahů do Tonu, kde budem taky objednávat, abysme barvy uplně sladili. Takže některé vzorníky mám doma a vlastně to celkem spěchá. Díky za tipy, na některé potahy mě nenapadlo ani koukat :) Taky jsem ať teď začala sledovat údaj o odolnosti otěru ev. žmolkování. To bude asi taky dost důležitý
Odpovědět
Profilova fotka
@raduska736 na jejich stránkách, ale to musíš mít objednáno...
Odpovědět
Profilova fotka
@atrama Tak za to všechno ta cena je docela dobrá, viď? Já právě hledám nějaké přípravky na čištění kůže, sice se té kůže bojím, mám strach aby nezežloutla, ale nebude na přímém slunku, tak by to mohlo být v pohodě. Bílou sedačku už teď máme, v látce a spokojenost.. Kvůli dětem chci kůži, abych ji mohla otřít, když by došlo k umazání. Jako že dojde :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@atrama Aha.. Tak to si ještě počkám :-)
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?