Dveře Porta Doors. Máte zkušenosti?

Profilova fotka
Dobrý den, zajímalo by mne, jaké máte zkušenosti s interiérovými dveřmi od firmy Porta Doors. Je to polská firma. A nekupoval je někdo náhodou přímo v Polsku?(jestli se to vyplatí)
Odpovědět
Ahoj dneska jsem troje objednala :-) původně meli být sapeli, ale nelíbil se mi jejich přístup, tak jsem vzala firmu v "naší" vesnici. Kvalita mi přišla podobná se Sapeli co jsem viděla na vzorkovně. Budu mít porta line za cca 6 týdnů mohu poreferovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to budeš moc a moc hodná.
Odpovědět
tea80 přestavuje dům - 2. čer ve 22:50 Ahoj, nevíte někdo o levném prodejci dveří Porta Doors, případně o prodejsi v Polsku, zda vůbec v Polsku vycházejí levněji? Já je hrozně moc chci, jenže u nás mi dali nabídku dost drahou a taky máme problém, že máme široké zdi, takže místo jedné obložky na jedny dveře potřebujeme obložky dvě, čímž se to moc prodraží. .......................................... magnolia přestavuje dům - Včera ve 12:43 Ahojky. Já si je také nechala nacenit a cena jde. Juknu do mailu a pošlu ti do IP adresu. Myslím, že jsou z Mladé Boleslavy, to máte kousek. Jaké se ti líbí. ...................................... tea80 přestavuje dům - Včera v 15:20 líbí se mi strašně Natura Space a Natura Line, jenže je problém s těmi dvěmi obložkami, o to to je dražší .................................... magnolia přestavuje dům - Včera ve 23:32 Mně se líbí Porta Fit, tedy myslím, nemám to před sebou. Máme také na baráku problém, musíme předělat stavební otvory. A to už jsou "předělané".Prostě další prašulky a práce nevíc
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?