Euro okna po letech. Jak vypadají?

O oknech plastových či dřevěných euro je psáno v různých diskuzích hodně, ale ráda bych slyšela názor od někoho, kdo má okna dřevěná více jak tři roky. Četla jsem, že i po dvou letech jde barva dolů. Napojování hranolků taky nemá každá firma v pořádku. Příští rok bychom euro okna chtěli koupit, ale trochu se bojím, kterou firmu vybrat. Ne vždy bude rozhodující cena, tu si člověk ověří hned, ale kvalitu pozná až po čase. Proto jestli bude někdo ochoten podělit se se zkušenostma a doporučit firmu, na kterou se obrátit budu moc ráda. Buď tady do diskuze nebo na email knapikovad@seznam.cz . děkuji Dáša, Ostrava
Odpovědět
Profilova fotka
V rodině jsou: - jedna eurookna 8 let (truhlářství Švagr), lazura je neporušená, vůbec žádné známky degradace - druhá asi 5 let (firmu nevím, nějaký z jižních Čech) - všechny světové strany ok, jen západ, odkud hodně fouká, tak tam ta okna trochu trpí, spodek rámu se musel ošetřovat - my jsme zvolili eurookna TVT (montáž v prosinci) - záruka na lazuru je 5 let Aby šla barva dolů po dvou letech, to by musela být hodně špatní okna. To snad po přetření nejde takhle rychle ani u těch starých dřevěných... Nevím, já jsem jednoznačně fanda eurooken.
Odpovědět
ahoj, rodice maji eurookna 10 let a vypadaji v pohode a to na ne nikdy neaplikovali udrzovaci sadu. My doma mame asi 2 roky eurookna od firmy Slavona a taky v pohode. Ja osobne take preferuju eurookna, plastaky nikdy v zivote.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?