Jak jste řešili topení v pokoji s francouzskými dveřmi?

Profilova fotka
Dobrý den, chci se zeptat jak jste řešili topení v pokoji, kde máte francouzské dveře. Přestavujeme byt a obyvák chceme v místnosti situované na jižní zahradu a tudíž by se tam hodily fr. dveře. Ale vůbec nevím jak vyřešit topení takovéto místnosti. Podlahové nepřipadá v úvahu a krb se bude dělat až postupem času...děkuji za názory :)
Odpovědět
My máme před fr. okny podlahové konvektory. Ale jestli je to přestavba, tak to asi nepůjde. Potom zbývá takový ten nízký radiátor na nožkách, umístěný tam, kde se nechodí. (pokud je např. fr. okno dvoukřídlé a jedno křídlo se neotvírá). Pokud to nepůjde, nebo to bude málo, musíš se asi smířit s radiátorem někde jinde v místnosti, kde se vejde normální klasický radiátor. :-( Nebo jsou tuším ještě nějaké topné stropní nebo stěnové panely, ale o tom moc nevím, třeba poradí nějaký odborník.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Po probourání normálního okna na francouzské jsme volili konvektor, instalatér nám koupil zn. Minib. Funkce a vzhled je OK, jen mi mírně vadí hluk ventilátoru. Ten konvektor mají v různých hloubkách, některé jsou opravdu mělké, záleží, jestli budete kopat do podlahy.
Odpovědět
Profilova fotka
Rodiče nemají před fr. oknem nic, mají v místnosti radiátory a okno se odspodu pěkně rosí.
Odpovědět
Profilova fotka
Začínáme budovat a také budeme dělat z klasického okna francouzské :) A řešíme ten samý problém ,kam s radiátorem když ho momentálně máme pod oknem ! :-.
Odpovědět
Máme "radiátor do podlahy". http://www.licon.cz/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?