Máme rozdělit okno 120x160cm? Přijde mi moc široké

Profilova fotka
Ahoj holky, budeme ted měnit okna a já nevím, jaké tam dát. Ty původní mají rozměr 150 šířka a výška160. Další jsou 120 na 160 výška. Já bych je chtěla rozdělit na dvojité se soupkem uprostřed. U těch širších jsem o tom přesvědčena, u těch užších váhám. Můj tatka (původní majitel a stavitel domu) si myslí, že by tam mělo být jen jedno křídlo, ale mě to přijde moc široké. Argumentuje tím, že tam budou dvě úzká a poměrně vysoká skla. Co myslíte?
Odpovědět
@baca my máme okna 150x150, a já bych je neměnila za dělená. Za á by se to hrozně rozbilo právě na ta úzká vysoká okýnka, a za bé ten výhled bez sloupku je lepší ;-) V pár sestavách máme vedle sebe okno 90x150, pak hned 150x150 a ještě balkonovky 90cm...
Odpovědět
Profilova fotka
@baca moji rodiče mají téměř všechna okna rozměr 150x150 a mají je bez sloupků. Výhled je super a mají krásně prosvětlené místnosti. Jen je třeba počítat, že při mytí to křídlo zabere opravdu dost místa ;-) Někdo si ty okna podělí dokonce na 3 části a je spokojený :-N Takže nedej na nikoho a dej si prostě taková okna, která se ti budou líbit 8-)
Odpovědět
@baca já mám okno 160 x 160 a mám ho rozdělené na dvě části a spokojenost..pro představu můžeš mrknout do alba, je to to u vchodových dveří..
Odpovědět
Profilova fotka
My máme okna 150 x 150 rozdělená na dvě křídla a nepřipadá mi, že by to vypadalo nějak nepřirozeně, nebo že by bylo kvůli tomu málo světla. Já si naopak neumím představit, že bych měla otevírat jedno tak veliké a těžké křídlo. Spíš se podívej do fotoalb holek tady, které okno se ti víc líbí, zda dělené či ne.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak okna se uspíšila a už tu dnes byl pán na přeměření. To užší 120 na 160 jsme nechali na jednom křídle, ale to širší 150 na 160 mi sám doporučil rozdělit na dvě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?