Poctivé dveře, znáte tuto firmu?

Firma "Poctivé dveře" - Moc prosím neznáte někdo tuto firmu na dveře???Nemáte od nich dveře?????Děkuji.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Vkládám znovu odpověď, kterou jsem nedopatřením smazala. Uživateli nerospk se omlouvám. @nerospk : Dobrý den, tuto firmu ze Šternberka znám a mám od nich dveře. Dveře jsou to krásné a dobré. Sami jsme si je natřeli a dokoupili na internetu kliky. Protože jsme měli zárubně dělané příbuzným, brali jsme jen dveře a přesto nám pan majitel vyšel vstříc a poslal nám veškeré panty a kování i k zárubním, tak aby kovové prvky na zárubních ladily s kovovými prvky na dveřích. Teď budu objednávat dalších sedm dveří. Kdyby bylo potřeba něco bližšího k této referenci, rád pomůžu :-) Přeji hezký večer
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ráda bych obnovila tuto otázku. Nemáte ještě někdo nějakou zkušenost? Případně foto?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Dobrý den, s firmou jsem byl maximálně spokojen. Dveře i obložky jsou vyráběny nejlépe, jak to jen jde. Proncip montáže stejný, jako u obložek z MDF, či dřevotřísky. Těsnění také stejné. Pan Levý - majitel firmy, nám ve všem vyšel vstříc. Kupovali jsme 5 dveří a obložek. Vyrobili nám je na míru do 14 dnů k naší maximální spokojenosti. Doporučuji si dveře vyzvednout u nich v závodě osobně. Dveře jsou na přepravu nachystány na nevratné paletě a do auta Vám je naloží vysokozdvižným vozíkem. Na paletě jsou bezpečně zapáskované. 8-)
Odpovědět
Ahoj, s tou firmou ti poradit nemůžu, ale rozhodně už můžu doporučit kde jsme si my kupovali interiérové dveře. Máme tyhle http://www.bydlimecz.cz/interierove-d... dveře portadoos a jsou moc pěkné a kvalitní, takže kdybys váhala, klidně mi pošli zprávu ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ráda bych oživili otázku? Má od nich někdo dveře??? Díky
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Vybíráme interiérové dveře do novostavby RD, líbí se nám dveře od pana Levého. Sháníme nějakou zkušenost od někoho kdo je má, nebo i fotky v interiéru. Na svých stránkách je mají nafocené se zvláštním modrým pozadím. Děkujeme za jakoukoliv informaci.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
My jsme si vybrali do naší novostavby interiérové dveře a obložky http://www.drevene-dvere.cz/Interiero... A musím konstatovat, že jsme hodně spokojeni. Opravdu kvalitní dveře a obložky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Zdravím, nějaké aktuální recenze na firmu Poctivé dveře? Předem díky!
Odpovědět
Taky mě zajímají recenze, dostala jsem na ně doporučení od firmy co jsem poptávala okna. Montáž zárubní ale asi nedělají?
Odpovědět
Firmu neznam, ale zrovinka ted resim mamce predelani dveri a nejlepsi nabidka na zazdeni 2 plechovych zarubni (kus stoji cca 700,-) byla od zednika ktery ani nebyl zednik, za 8000 Kc ciste za praci bez materialu (a nejspis i bez dokladu), hruza! Neznate mekdo normalniho zednika za normalni prachy ? 🙂slight_smile: Jinak dvere klasicke levne i se zamkem (bez kovani, to stoji na prodejne od 105,-) maji v Hornbachu i v Obi, v bile barve za 749,- (v obou prodejnach maji stejnou cenu a nejmene v jedne je to dvere od ceskeho vyrobce). Vsechny standardni rozmery dveri 60, 70, 80, 90 cm siroke jsou za tuto cenu. Klasicke vostinove levne dvere.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?