Šedá okna venku i v interiéru?

Profilova fotka
Prosím, máte někdo šedá okna i v interiéru? Dost často vidím, že jsou okna šedá jen venku a uvnitř jsou bílé. Mě se ale ty bíle vevnitř nelíbí. Jaké ale dát k těm šedým parapety? Máte foto?
Odpovědět
Máme z venku i uvnitř čedičovou šedou a jsme spokojení. Parapety se nám povedly sehnat ve stejném odstínu. Interiér jsme k šedé taky ladili. Ve stejné šedé máme futra dveří (klasická kovová), šedé obklady a dlažba v koupelnách, šedé spodní skříňky kuchyňské linky. K tomu máme jako druhou hlavní "barvu" javor - podlahy, dveře, horní skříňky kuchyně, další nábytek v pokojích. Fota mám, ale na druhém pc, u kterého teď nejsem - přidám v týdnu.
Odpovědět
My máme zatím jen ve formě návrhu okna tmavě šedá + vnitřní parapety dekor dřeva, určitě budeme takto realizivat. Doufám, že to jde na fotce aspoň trošku vidět, bohužel lepší nemám k dispozici :-)
Odpovědět
Ahoj, také máme šedá okna i v interiéru, tedy pouze v obývacím pokoji a kuchyni s jídelním koutem. Také se mi v těchto prostorách nelíbí bílá. Právě jsme začali vybírat podlahy, obklady atd. a je to fakt těžké :D. Zítra budu mít více času, tak ještě písnu.
Odpovědět
@ally8 já bych se toho nebála. Mně kdysi jedna bytová designérka řekla, že mám dvě možnosti - buď budu barvu oken mít jako solitérní, čili bude jedině na oknech a nebudu k tomu ladit nic, a nebo to pojmu tak, že to sladím s dveřmi a podlahou. Takže klidně si dej šedé, mně se také moc nelíbí dvoubarevná okna ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ally8 mame seda a ja jsem spokojena :) bydlime teprve 14 dni tak to jeste neni moc zabydlene..
Odpovědět
@petrusm Vypada to moc pekne. Taky asi dame seda okna.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Moc se mi libi tmave seda okna?muzete zaslat odstin?:))dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
my taky právě zvažujeme zda bílá či šedá. nemůžu se rozhodnout. ale asi jsem spíš pro tu šedou :-N
Odpovědět
@petrusm můžu se prosím zeptat, odkud je ta sedačka? nebo přímo konkrétně název,typ? je super
Odpovědět
Profilova fotka
@pucifal no mame ji uz pres dva roky a byla z mobelixu..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?