Laminátová podlaha z hobby marketu, jaká je kvalita?

Chtěla bych se zeptat všech, kdo ji mají, nebo s těmito podlahami pracují na zkušenosti. Zajímá mě kvalita zámků, problémy s pokládkou, údržba, problémy po nějaké době užívání....Záruku tyto podlahy mívají 10let, cenu velmi příjemnou, tak si říkám, že raději za 10let podlahu komplet vyměnit za novou, než platit mnohonásobně více jen za "značku". Nebo opravdu jsou tyto podlahy nekvalitní a nemá cenu za ně vyhazovat peníze? Ještě by mě zajímalo, jestli někdo pokládal plovoucí podlahu bez Mirelonu na podlahové topení (někde jsem četla, že to lze a ubyde tak jedna "izolační" vrstva a podlaha tak lépe a rychleji vede teplo). Budeme mít bungalov, takže mi nejde o útlum hluku z 1, patra. Všem děkuji za zkušenosti.
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, jak hobymarkety u nás, ale z polska mám podlahy a jsou perfektní. Cena byla vždy něco kolem 100 kč za metr ve třídě 3. Vybaveny 4 byty vlastnoručně a všude spokojenost i po mnoha letech (od 6 po 1 rok).
Odpovědět
@radim2015 Díky a odkud? Mám to kousek do Bohumína, Třince...
Odpovědět
Profilova fotka
My máme z obi už několikátou a pokládá se dobře, žádné vady....Nevím, jak u těch dražších, ale když bude na podlaze nějaký kamínek a přes něj něco šoupneš, tak je jasné, že se podlaha škrábne, ale jinak jsme spokojeni. Máme malé děti a je pravda, že dávají podlaze na frak, ale kvůli tomu jsme kupovali levnou podlahu, která se prostě vymění, až děti odrostou. Určitě se nám bude líbit i jiný dekor..... ;-) Navíc mít drahou podlahu, bát se o ní a řvát na děti, ať si nehrajou na zemi a dávají pozor na podlahu - to nééé, to ať radši podlahu zničí, ale ať jsou šťastné, pak se podlaha jednoduše vymění ;-) x-)
Odpovědět
@lulii Tak nějak jsem si to myslela i já :-), děkuju.
Odpovědět
máme podlahu z OBI od roku 1996, tu nejlevnější- líbila se nám barva, tenkrát stály lamino podlahy, to co ted dřevěné, za těch 20let nemá jedinou závadu a to máme už druhou pejsku.jediná vada je v jedné spáře,kam se jako štěnátko vyčůrala a my na to přišli,až když se to trochu vyboulilo,ale je to vidět jen když se leží na zemi proti světlu. spadlo nám na ní něco mnohokrát, šroubováky, sklenička, tahali jsem po ní sedačku a není to na ní vidět:)
Odpovědět
Pred mesicem jsem poklada..l hoby markety nemají moc pevne zámky....jak obi tak bhs ci hornbach...kupoval sem v akci 8mm i 7mm a ta vypada kvalitne obyvak mam pruchizi to jest denne 20x az 50x projdu 8mm se za 20 mesicu ani nehnula-)) 7mm mam mesic a tez nic k vytknuti.....podotykam ze veskrze vsechny zamky u hobby byly tak mekke ze sly ulomit lehkym tlakem nektere se i trepily
Odpovědět
@689 Takze I pres mene kvalitni zamky jste spokojeni a zadny problem neni :-) ? Dekuju.
Odpovědět
Nekupovat doporucuji najit asko podlahy nezamenovat s prodejnou asko a vychytat slevu
Odpovědět
Taky máme z hobby a není s ní žádný problém.Co se mirelonu týče tak existuje specialni mirelon s dirkama na podlahové topení.Urcite bych tam ale něco dal
Odpovědět
My máme z hornbachu a jsme spokojení. Máme doma hafana (20ti kilového) a zatím ani škrábance nejsou vidět. Samozřejmě taky plánujeme, že až bude mimčo a odroste, tak podlahu vyměníme. Vzhledem k tomu, že máme také podlahové topení, tak bychom asi pro příště už volili raději dlažbu, protože v koupelně a v zádvěří dlažbu máme a nemůžeme si ji v kombinaci s podlahovkou vynachválit. A mirelon bych dala teda určitě. My jsme si podlahu pokládali sami, ale bavila jsem se s pánem, co podlahy pokládá a říkal, že musí být ten speciální dírkovaný určený přímo pro podlahové vytápění. Naštěstí to není žádná finanční katastrofa :-)
Odpovědět
Všem děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak Většinou jsme nakupovali v Leroy Merlin v akci a brali jsme 8 mm
Odpovědět
Článek se načítá
@radim2015 diky:-)
Odpovědět
taky kupováno v marketech v polsku a žádný problém, ať už se brala základní 7mm a nebo oproti ČR podstatně výhodnější kaindl...mimochodem aktuálně v castoramě v akci i moc pěkná i dřevěná plovoučka ;-)
Odpovědět
@s0t0 Diky, kouknu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kupovali jsme v Polsku v castoramě 12 mm a je super cena v přepočtu 300 za m2
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?