Obložení schodů vinylem, máte někdo?

Máte někdo obložené betonové schody vinylem? Jste spokojení a jaká byla cena? Děkuji :-)
Odpovědět
to by mě taky zajímalo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nemame betonove schody ale drevene oblozene.pokud nevadi
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
obnovuji dotaz... rozhodujeme se, zda obložit betonové schody vinylem, kvůli jednotnosti s podlahou nebo zda dát dřevěné stupně...
Odpovědět
Já se taky rozhoduji,je to desítka otázek a odpovědí pro a proti,ale asi dáme na podlahu Exponu Domestic a schody masiv dub,pouze nášlapy.Bez lišt a svislých desek,bez toho to na mě působí vzdušnějším dojmem.A aby se zeď neokopávala,natřeme omyvatelnou bílou barvou. :-)
Odpovědět
Máme betonové schodiště obložené vinylem. V patře je vinyl a na něj přímo navazují schody, proto jsme dali schodiště ze stejného materiálu. A vypadají krásně, i v návaznosti na dlažbu, která je v přízemí.
Odpovědět
@rienn taky jsem se tak rozhodla :) byla jsem se podívat na několika variantách obložení a nijak mě to nenadchlo... navíc cena byla tuším vždy okolo 3-3,5 tis za schod bez dph...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@evv ahoj, vím že je to starší diskuze... můžu poprosit o bližší informace? Kolik schodů, cena a jaký byl postup? Děkuji!
Odpovědět
Máme betonové schody, obložené vinylem a zafixovanou lištou. Schody navazují na vinyl v patře, dole je podobna dlažba. Byla jsem se vzhledu, když jsme se takto rozhodli ale jsem spokojená.
Odpovědět
A cenu nevím, bylo to v rámci udělání veškerých podlah s vinylem.
Odpovědět
@marci_m díky za reakci. A na ty betonový schody dali co všechno pod vinyl?
Odpovědět
Netuším. Beton do roviny, protože bylo po betonování dosti hrubé a potom asimsterka.. asi... ☺
Odpovědět
@janasep ahoj, omlouvám se za pozdní reakci, schody jsou betonové a na schod se dával stupeň s nalepeným vinylem, (přivezli si to po zaměření schodů na instalaci už hotové - bylo to nějak tlakem lisované na ty nachystané stupně) v patře to navazuje na vinylovou podlahu a dole dlažba, stupeň i podstupnice se nalepovali na ty betonové schody. Máme 19schodů a jeden schod vyšel myslím na cca1000kč. Bylo to spolus vinylovou podlahou v patře. Takže nevím jestli cena nebyla ovlivněna i tou pokládkou.
Odpovědět
Článek se načítá
@evv díky moc!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?