Hledáme 'partnery' na koupi pozemku v okolí Prahy

Profilova fotka
Ahoj. Rozhodli sme sa kupit/postavit domcek pri Prahe. Po dlhodobom vyskume sme zistili, ze vsetko je pre nas prilis drahe alebo male. Najlacnejsou alternativou sa nam zda kupa pozemku, hruba stavba od firmy a svojpomocne dokoncenie. Pozemky v ponuke su pre nas prilis velke (resp. drahe). Nasli sme par pozemkov okolo 500m, ale stacila by nam polovica. Chceli by sme najst niekoho, kto by si s nami kupil pozemok a nechal postavit dvojdom. Aj my snivame o samostatnom dome, ale ak chceme byt blizko Prahy, je to pre nas finance nedostupne. A takto by sme nemuseli do radovky.. Chceli by sme to vsetko vtesnat do 3milionov. Cakame!!! :-) x-)
Odpovědět
@lola79 Já vím, vše je o penězích, ale 250 m2 se mi zdá opravdu málo. U dvojdomku musí ještě každý na své volné straně dodržet vzdálenost od souseda myslím 3,5 m( pokud tam budou okna, což asi budou) a to už je fakt na hraně. Nebyla by v tvém případě lepší řadovka? :-)
Odpovědět
@lola79 také se mi zdá 250 metrů málo, navíc když přihlídneš k určitým regulím, tak by asi opravdu byla lepší třeba ta řadovka, jak píše @aneri53. Nebo zkuste hledat nějaký domek, který je na spadnutí, a cena za něj je včetně pozemku, sem tam na reality koukám a něco se najde. 3 miliony není nerealizovatelná částka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lola79 Souhlasím s holkama, 250 m2 je docela malé i na dvojdomek a samostatný se na tak malou plochu vzhledem ke stanovéným odstupovým vzdálenostem neumístí. Ale řadovka se za 3M sehnat dá :-) Jinak, nevím, jaká vzdálenost je pro tebe blízko Prahy, ale včera jsem něco hledala a našla tento zajímavý domek v obci 25km od Phy (má veškerou vybavenost): 3+kk, novostavba, chybí zateplení, pozemek 531 m2 a cena 2,490 M http://www.sreality.cz/detail/prodej/... .
Odpovědět
Profilova fotka
@aneri53 @lucinkafr @ykram dakujem. Tak asi mate pravdu. My sme sli do toho s tym, ze radovky, ktore sme pozerali mali pozemky 173m. Tak sme si mysleli, ze ked budeme mat o 100viac, tak to bude stacit. Teraz mame v londyne domcek so zahradkou 40m a staci nam.. len nechceme byt v bytovke. O veciach ako je minimalna vzdialenost od susedov a podobne, netusime. To este len bude sranda, ked sa my dvaja s nasimi znalostami pustime do stavby domu :-S Tak idem hladat ine riesenia.
Odpovědět
@lola79 Ahoj, my máme pozemek docela velký pozemek 1225 m2. Je to přesně a čáře Prahy 9, autem na metro 10min. a taky spekulujeme co s tím. Prodat, neprodat, stavět nestavět a potřebujeme to do března 2013 vyřešit, protože mi bude končit rodičák a už to nebudeme moct jen tak platit. Spíš jsme se přikláněli k prodeji, ale dnes mě taky napadl ten dvojdomek a manžel, kde jako chci sehnat někoho, kdo do toho půjde s náma... Hned vedle jeden takový stojí. To ale prodával developer. Bohužel se parcela nedá rozdělit na 2 pozemky, protože je to obdélník cca 22x55cm a příjezdová komunikace z té menší strany, takže jediné řešení je dvojdomek....
Odpovědět
Profilova fotka
@truny jeeej, hned pisem spravu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
ak mate zajem, viem o 3 domkoch 10 minut od prahy busom na metro, kazdy ma pozemok cca 400- 500 metrov. Domky su bungalovy cca 4 izbove a cena vcetne pozemku 3,5 miliona. Len samozrejme nie su to samostatne stojace domky, ale su to vzdy 3 spojene. Tieto domkky sa prave zacnu stavat...uz je vacsina rozpredana.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?